Lyckliga vinnare av uppmÀrksamhet! Boken av Jim Kukral

 Lyckliga vinnare av uppmÀrksamhet!  Boken av Jim Kukral

Den senaste veckan granskade vi Jim Kukrals uppmÀrksamhet! Boken, och vi gav bort 10 signerade papperskopior. Ja det Àr rÀtt papperskopior. Det var olyckligt att inte mÄnga av er hoppade pÄ erbjudandet eftersom Jim Àr en mycket kÀnd författare publicerad pÄ webbplatser som Wall Street Journal, New York Times etc.

Givandet var exklusivt för twitter dÀr anvÀndarna var tvungna att tweeta om tÀvlingen och lÀgga upp en kommentar med sin twitterlÀnk. Senaste kravet var att de mÄste följa @wpbeginner pÄ Twitter, sÄ att vi kan meddela dem via direktmeddelande.

Vinnarna valdes slumpmÀssigt. Varje post fick ett nummer och de lyckliga vinnarna fick vÄra direktmeddelanden. SjÀlvklart fanns det bara 20 bidrag, sÄ hÀlften av de som deltog vann en signerad kopia. Nu Àr det en stjÀla eftersom folk faktiskt deltar i konferensen bara för att fÄ en signatur av Jim.

Vinnare

@tammyhart
@lambiris
@satryaWp
@namit_gupta
@Arilontong
@ donwhite1943
@caziucstefan
@albruna_nl
@brandonacox
@TheAppTimes

De av er som missade nÄgot för att delta i tÀvlingen, lÀs sedan vÄr recension hÀr. Du kan ocksÄ köpa en kopia av Attention! Denna bok kommer att tjÀna pengar pÄ Amazon, Barnes & Nobles eller nÄgon annan bokhandel.

Vi vill tacka Jim Kukral för att vara sÄ snÀll och erbjuda 10 exemplar till vÄra anvÀndare. Han Àr verkligen ett geni, och vi ser fram emot att trÀffa honom igen vid en annan konferens.