Lyckliga vinnare av vÄrt Catalyst WordPress Theme Giveaway

Lyckliga vinnare av vÄrt Catalyst WordPress Theme Giveaway

Den senaste veckan hade vi ett nöje att köra vÄr första present 2011 tack @sethmerrick och @EricHamm frÄn Catalyst Theme. I vÄr giveaway gav vi bort 10 exemplar av deras kraftfulla Catalyst Theme som kommer med Dynamik Child-temat och 22 skinn. SÄ varje anvÀndare kommer bokstavligen att fÄ 23 teman. Detta var en twitter-exklusiv tÀvling dÀr alla var tvungna att tweeta om tÀvlingen, och den andra riktlinjen var att alla mÄste följa @wpbeginner. Det var en lyckad tÀvling eftersom vi hade över 390 retweets (tack alla vÄra anvÀndare).

Nedan Àr listan över vinnare som redan har meddelats via Twitter Direct Message:

@sgraymackenzie
@JasonMcArtor
@RyanBickett
@RichieM_
@tospost
@kodindesign
@FireSamurai
@Daravan
@claushaas
@theKATsimpson

Nu var det uppenbarligen mycket fler bidrag sedan vinnarna valdes. SÄ som alltid har vi bett folket pÄ Catalyst Theme att ge rabatt för vÄra andra anvÀndare. De har gÄtt med pÄ att ge vÄra anvÀndare 25% rabatt de nÀrmaste 3 dagarna. AnvÀnd kupongen:

WPB25 – detta Ă€r för 25% rabatt, och det Ă€r bra för 26, 27 och 28. Den upphör automatiskt vid midnatt den 28 EST.

Detta kommer att göra temapriset $ 97 till 72,75 $. Kom ihÄg med ett tema, du fÄr ett barns tema med 22 olika skinn. SÄ du betalar verkligen för 23 teman till ett pris. Det hÀr Àr en fantastisk möjlighet. Enbart Dyanamik-barns tema har över 600 design utan alternativ för kodning som du kan anvÀnda för att skapa ditt eget anpassade barns tema med nÄgra fÄ musklick. Du fÄr ocksÄ tillgÄng till medlemmens enda forum för katalysatorstöd, gratis uppdateringar för livet, obegrÀnsad anvÀndningstillstÄnd och ett fantastiskt katalysatordokument med 170+ sidor. Du Àr förmodligen förvÄnad över dessa funktioner, men dessa rÀcker inte. Kolla in hela listan pÄ Catalyst Theme Site. (Glöm inte att kolla in deras Admin Screenshots avsnitt heller).

Vi vill tacka Catalyst Theme Crew, Seth och Eric, för att möjliggöra denna utdelning. HÄll dig uppdaterad tills vÄr nÀsta tÀvling