Lyckliga vinnare av WooThemes för WordPress Giveaway

Lyckliga vinnare av WooThemes för WordPress Giveaway

Den senaste veckan fick vi möjlighet att ge bort ett av de mest populÀra teman i WordPress-industrin, WooThemes. Denna giveaway visade sig vara en av de mest retweetade och de flesta deltog en av alla produkter vi hittills har gett bort. Vi gav bort tio licenser för WooThemes till vÄra lyckliga anvÀndare.

Detta var en twitter-exklusiv tÀvling dÀr anvÀndarna var tvungna att twittra om tÀvlingen och lÀgga upp en kommentar med sin twitter-lÀnk. Senaste kravet var att de mÄste följa @wpbeginner pÄ Twitter, sÄ att vi kan meddela dem via direktmeddelande. (MÄnga vinnande bidrag ansÄgs vara kvalificerade eftersom de inte följde oss).

Vinnarna valdes slumpmÀssigt. Varje post tilldelades ett nummer, och de lyckliga borde redan ha fÄtt vÄra direktmeddelanden.

@ daniellopes22
@albertalbs
@merrittsgret
@emmiesays
@shari
@newbizblogger
@ jusuchin85
@PaulSanduleac
@MikeWilson_
@craigcpaterson

Det fanns över 600 retweets och över 120 poster. Och vi förstĂ„r att inte alla som ville ha dessa teman vann. WooThemes har en fantastisk samling teman, och vi uppmuntrar dig att bli medlem i deras klubb, eftersom du fĂ„r obegrĂ€nsade nya teman till en mycket liten avgift. Eller om du inte Ă€r nĂ„got du vill kan du alltid köpa ett enda tema. Just nu har de en del Köp 1 och fĂ„r 2 andra teman GRATIS. Om du anvĂ€nder vĂ„r lĂ€nk och kupongen “wpbeginner” fĂ„r du ytterligare 25% rabatt. Denna kupong Ă€r tidskĂ€nslig.