Lyckliga vinnare för att grÀva i WordPress Book Giveaway

Lyckliga vinnare för att grÀva i WordPress Book Giveaway

Den senaste veckan var vi hedrade att köra en present för att grÀva i WordPress eBook. Vi vill tacka Jeff Starr (@perishable) för att göra den hÀr tÀvlingen möjlig och ge bort 3 exemplar till WPBeginner-anvÀndare. DigWP Àr en av de bÀsta WordPress-böckerna för designers och utvecklare. Den hÀr boken Àr full av vÀrdefulla WordPress-tips, tricks och hack med bra förklaring som du normalt inte skulle hitta pÄ webben. Om du funderar pÄ att komma in i temautveckling Àr det hÀr en av de bÀsta böckerna att lÀsa och ha som guide eftersom det finns utdrag som du kommer att hÀnvisa till om och om igen.

Detta var en twitter-exklusiv tÀvling dÀr anvÀndarna var tvungna att twittra om tÀvlingen och lÀgga upp en kommentar med sin twitter-lÀnk. Senaste kravet var att de mÄste följa @wpbeginner pÄ Twitter, sÄ att vi kan meddela dem via direktmeddelande.

Vinnarna valdes slumpmÀssigt. Varje post fick ett nummer och de lyckliga vinnarna fick vÄra direktmeddelanden.

Vinnare

@bauerhaus
@infektia
@dougal

Kupong för att grÀva i WordPress

Det var över 130 + anmÀlningar. SÄ vi vet att mÄnga av er som ville ha boken inte vann. Det hÀr Àr en bra e-bok, och detta slumpmÀssiga urval borde inte STOPPA dig frÄn att köpa den hÀr boken just nu. Jeff skapade till och med en $ 4 AV Kupong om du köper med vÄr lÀnk med följande kod: WPBeginnerDIW

Tack DigWP-författare

Vi vill tacka författarna till Digging into WordPress för att sponsra denna present. Kolla in dem och följ dem pÄ twitter:

@förgÀnglig
@chriscoyier