Mac mini-uppdatering, billigare MacBook, större Apple-klockor och fler godsaker kommer troligen till hösten

Mac mini-uppdatering, billigare MacBook, större Apple-klockor och fler godsaker kommer troligen till hösten

Om du letar efter en ny Mac, ha tÄlamod. En pÄlitlig Apple-analytiker sÀger att Cupertino hÄller pÄ att uppdatera mycket av Mac-sortimentet pÄ bara nÄgra veckor, inklusive den ofta försummade Mac mini. Andra Apple-produkter förvÀntas ocksÄ snart fÄ betydande hÄrdvaruuppdateringar, enligt MacRumors.

Ming-Chi Kuo sĂ€ger att förutom den lĂ€nge planerade iPhone, iPad och Apple Watch uppdateras, planerar Apple att uppdatera Mac mini, MacBook Pro och iMac. Av dessa lĂ„ter den möjliga utgĂ„van av en “lĂ„gprissatt bĂ€rbar dator” det mest intressanta. Tidigare trodde analytikern att Apple skulle slĂ€ppa en helt ny MacBook Air i Ă„r. Nu Ă€r han inte sĂ„ sĂ€ker.

En annan höjdpunkt: Kuo tror att Ärets Apple-klockor kommer att fÄ större ansikten. De tvÄ nya modellerna kunde mÀta 1,57 tum (39,9 mm) respektive 1,78 tum (45,2 mm) och levereras med en förbÀttrad hjÀrtfrekvensdetekteringsfunktion.

Under tiden kommer uppdateringar för Mac mini, MacBook Pro och MacBook sannolikt bara att innehĂ„lla processoruppgraderingar. IMac kunde se en “betydande uppgradering av skĂ€rmens prestanda” tillsammans med en processoruppdatering.

I sin nya anteckning upprepade Kuo sina tankar om de troliga 2018 iOS-enheterna.

Han fortsÀtter att tro att Ärets iPhone-serie kommer att innehÄlla tre nya telefoner, inklusive tvÄ OLED-modeller i 5,8- och 6,5-tumsstorlekar och en LED-modell som kommer att finnas i en 6,1-tumsstorlek. IPad Pro-sortimentet kommer sannolikt att innehÄlla nya 11- och 12,9-tums modeller, alla utrustade med helskÀrmsdesign och utan en hemknapp. PÄ dessa modeller kommer Face ID att ersÀtta Touch ID för autentisering.

Slutligen tror Kuo att nya AirPods och den försenade AirPower kommer att gÄ i massproduktion under tredje kvartalet 2018. Denna kommentar antyder att bÄda Àr nya produkter som kommer i höst.

För Apple-fans lÄter allt detta som bra nyheter, eller hur?

SÀrskilt nÀr det gÀller Mac behövs uppdateringar mycket eftersom ingen av produktlinjerna har uppdaterats det senaste Äret. Mac mini har till exempel inte uppdaterats pÄ nÀstan fyra Är.

Vi borde veta det nog. Apple hÄller vanligtvis sitt iPhone-fokuserade Ärliga evenemang i september följt av ett för Mac i oktober. Under de senaste Ären har företaget bara hÄllit ett höstevenemang i september sÄ det kan ocksÄ vara arrangemanget för i Är. HÄll dig uppdaterad.

Vilka nya Apple-produkter vill du se att kommer till hösten? LÄt oss veta nedan.