MacX MediaTrans – ett snabbt och sĂ€kert iTunes-alternativ för att överföra iPhone-musik, foton, videor och amp; Mer [sponsored]

iTunes alternative - MacX MediaTrans for Mac and Windows includes selective sync and many features not supported by Apple

Fick du precis ditt varumÀrke spanking nytt iPhone XS? Undrar du hur du överför dina media, som foton, videor, musik, böcker och mer, frÄn din gamla till din nya telefon? Kanske övervÀger du att uppgradera till iOS 12 och stÀlla in din enhet som ny för att bli av med all krypten som har ackumulerats genom Ären? Vad du behöver Àr ett kapabelt iTunes-alternativ som ger dig full kontroll över dina iOS-data.

Möt din iTunes-alternativa MacX MediaTrans

Inget av ovanstÄende Àr dock trivialt.

Du kan sÀkerhetskopiera den gamla telefonen till iCloud för att hÀmta precis dÀr du slutade pÄ din nya, men du mÄste köpa iCloud-lagring eftersom det gratis 5 GB-nivÄn inte skulle ta dig för lÄngt.

Om iCloud-sÀkerhetskopiering inte Àr ditt föredragna alternativ kan du tillgripa det gamla skolalternativet att ansluta din enhet till en dator och synkronisera med iTunes, men vem i rÀtt sinne vill synkronisera med iTunes? Och Àven om du gör det, lycka till med att ÄterstÀlla specifika objekt, till exempel specifika foton, videor eller sÄngfiler, till din nya telefon.

Gör det Ànnu vÀrre, iTunes tenderar att synkronisera en massa onödiga filer.

Men Àven om du inte behöver flytta innehÄll mellan enheter, skulle det vara klokt att kunna skapa och ha dagliga eller veckovisa sÀkerhetskopior av dina media och andra viktiga filer till hands, oavsett om det Àr för ditt arkiv eller bara om din enhet gÄr vilse eller slutar fungera ordentligt.

Det tredje alternativet innebÀr ett specialiserat iTunes-alternativ, till exempel MacX MediaTrans.

MacX MediaTrans Àr det snabbaste och sÀkraste iTunes-alternativet

Skapad av Digiarty Macintosh Software Group, en division av Digiarty Software Inc, synkroniserar inte bara denna app dina iPhone- och iPad-data som iTune borde, det ger mÄnga fördelar med Apples klumpiga programvara, inklusive möjligheten att överföra filer selektivt frÄn iPhone till Mac utan att slösa tid att synkronisera allt innehÄll.

BegrÀnsat tidserbjudande: fÄ MacX MediaTrans gratis

Som en fördel, har utvecklare bjudit iDownloadBlog-lÀsare till fÄ MacX MediaTrans (Mac- och Windows-versionen) gratis i en tidsbegrÀnsad giveaway-kampanj det Àr öppet till 15 oktober 2018 (kolla upp denna praktiska jÀmförelse av funktionerna i giveaway-versionen jÀmfört med den fullstÀndiga versionen).

Överför foton frĂ„n iPhone till Mac i snabbaste hastighet

Till överföra foton frÄn din iPhone till en Macoch tvÀrtom, se inte lÀngre Àn MacX MediaTrans. Tack vare sin hastighet kan den överföra hundra foton pÄ cirka Ätta sekunder och valfritt konvertera HEIC-bilder till JPEG.

HANDLEDNING: Hur fÄr jag din iPhone att skjuta i JPEG igen

HEIC, Apples nya filformat för bilder sedan iOS 11, ger halva filstorleken för JPEG utan mÀrkbar kvalitetsförlust. SÄ bra för att spara vÀrdefullt lagringsutrymme pÄ din iPhone som HEIC Àr, det Àr ett relativt nytt format som för tillfÀllet saknar omfattande stöd pÄ skrivbordet.

Överför foton frĂ„n iPhone till Mac

Att konvertera dina HEIC-foton till det mer allmÀnt förekommande JPEF-formatet Àr sÀrskilt viktigt om du vill röra upp dina bilder pÄ iPhone-foton i Photoshop eller Lightroom pÄ skrivbordet.

Överför videor frĂ„n iPhone till Mac

Folk som överför sina videor frÄn iPhone till Mac, eller vice versa, har lÀnge varit frustrerade över iOS: s strikta stöd för videoformat. Om du har klipp i utlÀndska format pÄ din Mac (som GoPro eller drönervideor, videoklipp osv.) Brukade det vara sÄ att du inte kunde överföra dem till din iPhone utan att tillgripa en tredjepartsvideoomvandlare för att koda om filer.

Med detta iTunes-alternativ kan du överföra videor frÄn din iPhone till Mac eller din externa hÄrddisk. Och om du markerar alternativet att radera videorna frÄn din iPhone kan du snabbt frigöra betydande mÀngder lagringsutrymme som tas upp av flera gigabyte-filmer, dina 4K-videor och andra personliga klipp pÄ telefonen som du förmodligen har glömt existerade.

Överför videor frĂ„n iPhone till Mac

MacX MediaTrans kan automatiskt utföra nödvÀndig omkodning för att göra dessa filer lÀsbara pÄ iOS-plattformen, med möjligheten att anvÀnda starkare komprimering som minskar 4K-videofilstorleken pÄ ungefÀr hÀlften, vilket hjÀlper till att spara en enorm mÀngd lagringsutrymme pÄ telefonen.

Du kan överföra videor frĂ„n iPhone till Mac och överföra musik frĂ„n Mac till iPhone, och vice versa, krypterad – sĂ„ ingen annan Ă€n du kan visa dem utan att veta lösenordet.

Överför musik frĂ„n Mac till iPhone och hantera iPhone-musik

Apple kontrollerar sÀrskilt om du vill överföra musik frÄn Mac till iPhone.

För att blidka skivbolag mÄste du överföra musik frÄn Mac till iPhone uteslutande via iTunes. Ett iTunes-alternativ som MacX MediaTrans övervinner dessa galna begrÀnsningar som plÄgar Apples jukebox-programvara. Med den kan du överföra musik frÄn Mac till iPhone och vice versa, plus synkronisera specifika lÄtar utan att behöva synkronisera all din musik eller specifika spellistor.

Och med inbyggda musikhanteringsfunktioner lÄter appen dig till och med redigera befintliga spellistor, skapa nya frÄn grunden och mÄnga album utan nÄgra av iTunes irriterande begrÀnsningar.

Överför musik frĂ„n Mac till iPhone

MacX MediaTrans gör det enkelt att selektivt överföra musik frÄn Mac till iPhone

Oroa dig inte, appen stöder överföring av iPhone-musik som inte köptes i iTunes Store, plus synkronisering av nedladdad musik frÄn en dator till din iPhone eller iPad. För att hjÀlpa till med det kan detta iTunes-alternativ automatiskt konvertera musik frÄn nÄgot av de Ätta ljudformat som stöds till MP3- eller AAC-format som krÀvs av iOS.

Det Àr sÀrskilt fantastiskt att appen har en inbyggd ringsignalproducent: du kan enkelt skapa ringsignaler frÄn musikavsnitt och synkronisera dem till din enhet med deras ursprungliga ljudkvalitet.

Packar upp den

Selektiv synkronisering Àr förmodligen en av de bÀsta funktionerna i det hÀr utmÀrkta iTunes-alternativet.

Medan skrivbordet iTunes tillĂ„ter dig att överföra specifika innehĂ„llstyper – som foton, musik, filmer och mer – Ă€r det vĂ€ldigt klumpigt att vĂ€lja objekt i manuellt lĂ€ge pĂ„ grund av det förĂ„ldrade och alltför komplexa iTunes-grĂ€nssnittet.

MacX MediaTrans löser dina iTunes-problem i ett slag.

iTunes-alternativ MacX MediaTrans kan valfritt skydda dina filer med hjÀlp av krypteringstekniker av militÀr kvalitet, som AES-256

Att kunna överföra viktiga filer selektivt frÄn en iOS-enhet till din Mac, och vice versa, utan att slösa tid pÄ att synkronisera allt (sÀrskilt onödiga filer) Àr en stor fördel jÀmfört med iTunes. Ytterligare fördelar med detta iTunes-alternativ inkluderar grundlÀggande musikhantering, stöd för icke-iTunes-innehÄll och DMR, plus mer.

Det Àr sÀrskilt fantastiskt att den hÀr appen automatiskt kan konvertera utlÀndska videor till de format som accepteras av iOS och omkoda stora 4K-videor för att spara iPhone-utrymme, som tidigare krÀvde specialiserad videoprogramvara. Vi gillade ocksÄ att anvÀnda vÄr iPhone som en extern hÄrddisk för filöverföring, ringsignalskapare och valfri AES 256-kryptering i bÄda Àndar.

iTunes alternativ MacX MediaTrans kan göra din iPhone till en USB-minne sÄ att du kan spara filer som Word-, Excel- och PDF-dokument, plus andra data, i hemlighet pÄ din enhet

Den galna omvandlings- och överföringshastigheten i kombination med dra-och-slÀpp-enkelhet gör MacX MediaTrans till det mest tillgÀngliga och definitivt det snabbaste alternativet till iTunes för allt frÄn synkronisering av data och sÀkerhetskopiering av enheter till synkronisering av dina media med högsta sÀkerhetsnivÄ.

För mer information om appen, besök den officiella webbplatsen.

TillgÀnglighet och prissÀttning

MacX MediaTrans Àr tillgÀnglig via den officiella webbplatsen.

En 1-Ärig licensinnehavare för MacX MediaTrans ger dig tillbaka 29,95 dollar per Är (regelbundet 39,95 dollar). En familjelicens, för nÀrvarande $ 65,95 per Är och regelbundet $ 119,95), lÄter dig anvÀnda detta iTunes-alternativ pÄ upp till tre olika datorer och du fÄr deras Video Converter-programvara gratis. En livstidslicens för upp till tvÄ Mac-datorer Àr $ 35,95 (regelbundet $ 59,95).