MagicPhotos, Metronome, Readaway och andra appar att kolla in i helgen

MagicPhotos, Metronome, Readaway och andra appar att kolla in i helgen

Den hÀr veckans utgÄva av vÄr veckans appar innehÄller en rolig AR-videoapp, en app för att skapa virala videor och en skarp text-till-tal-lÀsare. Och som alltid har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

MagicPhotos

HÀr Àr en riktigt cool anvÀndning av Augmented Reality. Med MagicPhotos kan du skapa foton som kommer till liv som videor i AR. VÀlj bara dina favoritvideor, ta ögonblicksbilder frÄn dem för att visa upp dem i AR-bildramarna och lÄt appen hantera resten. Nu finns det en prenumerationsavgift hÀr, men den kostnadsfria provperioden lÄter dig spela en hel del sÄ att du kan se om du gillar det nog att betala.

Ladda ner gratis

Metronom

Metronome Àr det enklaste sÀttet att skapa videor precis som dina favoritkÀndisar pÄ Internet. Spela in dina fantastiska idéer enkelt med musik, ljudeffekter och filter. Specialfunktioner inkluderar möjligheten att spela in med flera olika lÄtar och filter, och snabbt vÀxla mellan att anvÀnda musik och din mikrofon. Komedi. Handling. Drama. Dans. LÀppsynkronisering. Vlogging. Gör allt.

Ladda ner gratis

AvlÀsningsbar

Avskyr du att lÀsa, men gillar podcasts? Sparar du lÀngre artiklar och kommer bara aldrig att lÀsa dem? Möt Readaway. Med hjÀlp av webbsidor som Àr kompatibla med Safaris lÀsarlÀge konverterar appen artiklar till naturligt ljud som du kan lyssna pÄ, var du Àn gÄr. Jag vet att det finns mÄnga liknande appar dÀr ute, men designen och röstkvaliteten sticker verkligen ut hÀr.

Ladda ner för 3,99 USD

Sword Man- Monster Hunter

Sword Man – Monster Hunter Ă€r ett beroendeframkallande 2D-sidrollande RPG dĂ€r du spelar rollen som en bounty hunter som mĂ„ste kĂ€mpa mot massiva monster. Funktionerna inkluderar en massa gigantiska bossar att besegra och heroiska uppdrag att slutföra, massor av saker att samla in och lĂ€ttlĂ€rda spelkontroller. Dessutom krĂ€vs ingen internetanslutning och sjĂ€lva spelet Ă€r helt gratis att spela.

Ladda ner gratis

DĂ€r skuggor slumrar

Where Shadows Slumber Àr ett mobilt Àventyrsspel som Àger rum i en vÀrld som har kastats i mörkret. Du guidar Obe, en gammal man som upptÀcker en mystisk lykta i skogen, pÄ en sista resa. Touchkontrollerna Àr lÀtta att lÀra sig, pusselarna Àr djupa och sinnesböjande och det finns en nitande historia. Dessutom finns det inga annonser eller köp i appen.

Ladda ner för 4,99 USD

Andra apprelaterade nyheter att kolla in