Master & amp; Dynamics första riktigt trådlösa öronproppar kostar $ 299 och visar löfte

 Master & amp;  Dynamics första riktigt trådlösa öronproppar kostar $ 299 och visar löfte

Ett av de mest innovativa ljudföretagen i USA, Master & Dynamic, är ute med sitt första par riktigt trådlösa öronproppar, de helt nya MW07. Dessa AirPod-konkurrenter till ett pris av 299 USD finns i fyra olika färger och erbjuder funktioner som åtminstone på papper gör dem värda att överväga.

Lanseringen idag 13 september har MW07-modellerna utformats för dem som gillar att kombinera stil med bärbarhet. Å ena sidan har du premiummaterial och lyxiga färgtoner. Varje öronsnäckor är gjorda av handgjord acetat och rostfritt stål samt 10 mm berylliumdrivare. De finns i sköldpaddsskal, stålblå, grå terrazzo och matt svart.

För att få sina gatuuppgifter varar varje par upp till 3 1/2 timmar mellan laddningarna med det handpolerade laddningsfodralet i rostfritt stål som ger ytterligare 10 1/2 timmar lyssningstid. Bäst av allt, MW07 kan få en 50-procentig laddning är bara 15 minuter och en full laddning på 40 minuter med den medföljande USB-C-kabeln.

Andra MW07-funktioner inkluderar Bluetooth 4.2-anslutning, en MEMS, enriktad mikrofon och optiska sensorer som detekterar in-ear-placering f√∂r automatisk uppspelning / paus. Dessutom klassificeras MW07 som IPX 4, vilket g√∂r dem st√§nkbest√§ndiga och levereras med l√∂stagbar silikon “fit wing”, som finns i tv√• storlekar, tillsammans med fem √∂ronspetsstorlekar.

Som en långvarig Master & Dynamic-fläkt kan jag inte vänta med att kolla in min MW07-granskningsenhet och berätta vad jag tycker. Min fullständiga recension kommer under de kommande veckorna.

Om du hellre inte väntar, du kan köpa öronsnäckorna via webbplatsen Master & Dynamic.