Med AnyTrans for Cloud kan du hantera dina filer på en central plats [sponsored]

Med AnyTrans for Cloud kan du hantera dina filer på en central plats [sponsored]

Om du behöver en allt-i-ett-molnhanterarlösning för att hantera dina filer utspridda över flera molnlagringstjänster, inklusive iCloud Drive, Dropbox eller Google Drive, kolla in en app som heter AnyTrans för moln av iMobie.

Finns för Mac- och Windows-datorer och på webben på cloud.imobie.com, AnyTrans for Cloud är världens första molnhanterare som låter dig komma åt iCloud Drive, samt synkronisera och hantera filer över flera tjänster, allt på ett ställe.

En säker molnlagringsklient

Så snart du registrerar dig hos Google, Facebook eller Twitter kan du börja använda appen.

Ditt molninnehåll är 100% säkert och säkert eftersom appen använder Apples och Googles säkra tvåfaktorautentiseringssystem, liksom SSL-256-krypteringsteknik.

Tack vare kryptering kan ingen avlyssna dina överföringar.

AyTrans for Cloud skärmdump som visar säkerhetsinställningar

I likhet med Apples filer-app låter AnyTrans dig hantera olika molntjänster från tredje part på ett ställe, som OneDrive och Dropbox. Det finns inget behov av att byta appar fram och tillbaka, du kan komma åt och hantera alla dina molnheter med en enda inloggning. Och tack vare webbappen är dina molnfiler tillgängliga via vilken maskin som helst med en webbläsare.

Hantera dina molnfiler som ett proffs

Du kan ladda upp flera filer och mappar från din dator till ditt favoritmolnlager i bulk eller ladda ner dem till din enhet. Tack vare en avancerad överföringsmotor som använder samtidiga överföringar drar AnyTrans full nytta av din tillgängliga nätverksbandbredd.

Med AyTrans for Cloud kan du synkronisera filer mellan två molntjänster utan att ens behöva tillgång till internet

Du kan till och med dela dina molnfiler och / eller mappar super snabbt via en länk. Istället för att skicka någon tiotals megabyte filer skickar du helt enkelt en länk via e-post, Facebook eller på annat sätt. Alla som har en länk kan ladda ner ett ZIP-arkiv med dina filer till sin enhet.

När du delar molnfiler via en länk kan du justera ytterligare parametrar som delningslänkens typ eller utgångstid för att förhindra oönskad åtkomst efter avstängningstiden.

Filsynkronisering

Du kan be AnyTrans att synkronisera filer automatiskt till en målmolntjänst.

Detta låter dig göra saker som att hålla dina foton, videor och andra stora filer i perfekt synkronisering mellan två molnlagringstjänster, baserat på ett anpassat schema. Detta låter dig hålla projekt synkroniserade mellan, till exempel, ditt primära molnlagring och ett som du använder för säkerhetskopiering.

Det är fantastiskt att moln-till-moln-överföringar kan initieras utan behov av en konstant internetanslutning eftersom AnyTrans-motorn i molnet pratar direkt med tjänster.

Om du har en uppmätt internetanslutning kommer du att uppskatta möjligheten att migrera filer mellan molntjänster utan begränsningar för bandbredd. Varken Apples filer-app eller någon annan större molnlagringslösning stöder denna funktion.

3 synkroniseringskanaler

AnyTrans levereras med tre anpassade moln-till-moln-synkroniseringskanaler:

Fördelen med Premium-kanalen är att den är snabbare än Offline- och Online-kanalerna när du överför filer från en molndisk till en annan. Med Premium-kanalen kan du också ställa in scheman för att automatiskt överföra eller synkronisera foton, videor, filer, mappar etc, från en molntjänst till en annan, vid den tidpunkt du väljer.

Priser och tillgänglighet

Företaget som skapade den här coola lilla appen står också bakom AnyTrans iPhone Manager som ger dig full kontroll över iOS-enhetens säkerhetskopior, överföringar och innehåll på din iOS-enhet (appen passerade nyligen 10 miljoner användare).

Om du är intresserad, ladda ner Mac eller Windows app för att ta en smyga. Om du registrera ditt intresse genom att lämna din e-postfår du prioriterad tillgång, en Premium-plan helt gratis och en extra tidig present.

Du borde också kolla in AnyTrans för iOS och Android. Denna mobilapp möjliggör större flexibilitet när det gäller hantering av innehåll på din telefon genom att låta dig enkelt överföra dina foton och annat innehåll till en dator, byta ringsignaler, säkerhetskopiera telefonen och mer.

För mer information, kolla in iMobies webbplats.