Med PowerdownOptions kan du återgå från IOS avstängningsmeny

Med PowerdownOptions kan du återgå från IOS avstängningsmeny

Snabb tillgång till en genvägsrespring är fördelaktig för de flesta jailbreakers, och det finns flera jailbreak-tweaks som finns i Cydias överflöd av förvar som kan ge dig denna typ av funktionalitet.

Men en av mina favoriter för iOS 11 hittills är en ny gratis release som heter Powerdown-alternativ av iOS-utvecklare.

När du väl har installerat PowerdownOptions kan du enkelt förvandla handenhetens lageravstängningsgränssnitt till ett respring-gränssnitt genom att bara trycka på skjutikonen, som visas ovan.

N√§r menyn √§ndras till l√§get f√∂r fj√§dring blir skjutreglaget gult ist√§llet f√∂r r√∂tt och texten i skjutreglaget √§ndras till ‚Äúglid f√∂r att skicka tillbaka‚ÄĚ snarare √§n ‚Äúglid f√∂r att st√§nga av.‚ÄĚ

När du har bekräftat att avstängningsreglaget är i respring-läge kan du skjuta vredet från vänster till höger, och din iOS-enhet kommer att springa tillbaka som förväntat.

Med inga alternativ att konfigurera verkar namnet ‘PowerdownOptions’ som lite felaktigt, men l√•t inte semantiken lura dig. Det h√§r √§r ett utm√§rkt s√§tt att uppgradera ett av iOS-lagergr√§nssnitt med en praktisk funktion som du som jailbreaker troligtvis kommer att anv√§nda mer √§n en g√•ng.

Om du är intresserad av att testa PowerdownOptions kan du ladda ner det gratis från Cydias Packix-arkiv. Tweak fungerar på jailbroken iOS 10 och 11 enheter.

Vad tycker du om detta respring-implementering? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.