Med SqueakTime kan du anvÀnda Apple Watch-ansikten pÄ din iPhones lÄsskÀrm

Med SqueakTime kan du anvÀnda Apple Watch-ansikten pÄ din iPhones lÄsskÀrm

Medan vi lĂ€ste fliken Ändringar i Cydia Store den hĂ€r veckan, hĂ€nde vi med en helt ny jailbreak-tweak dubbad SqueakTime av iOS-utvecklare. Med den kan du ersĂ€tta lĂ„sskĂ€rmens ursprungliga tidsindikator med officiella Apple Watch-ansikten.

NĂ€r du har installerat SqueakTime kommer du att mĂ€rka en ny “AnvĂ€nd pĂ„ Lockscreen” -knappen som visas bredvid varje förhandsgranskning av Apple Watch i den inbyggda Watch-appen:

NÀr du trycker pÄ den hÀr knappen ersÀtter den din iPhones aktuella digitala tidsindikator med Apple Watch-ansiktsförhandsgranskningen du just tittade pÄ. Du kan anvÀnda nÄgon av de som stöds av den inhemska Watch-appen, inklusive det stÀndigt sÄ populÀra Mickey Mouse-ansiktet.

Dessa klockans ansikten animeras i realtid, sÄ de visar rÀtt tid; detta Àr fantastiskt för alla som föredrar analoga tidsvisningar framför digitala.

Observera att du inte behöver ha en Apple Watch ihopkopplad med din iPhone för att anvÀnda SqueakTime. Detta var en hÀpnadsvÀckande övervÀgande frÄn utvecklarens sida och sÀkerstÀller att alla som har en fÀngslad telefon kan anvÀnda tweak.

Du hittar ocksÄ en instÀllningsruta för SqueakTime i appen InstÀllningar efter installationen, men det finns inte mycket du kan göra hÀr:

HÀr hittar du en dödsbrytare och en respring-knapp för att spara dina Àndringar nÀr du vÀxlar. För det mesta finns allt du behöver för att anvÀnda SqueakTime i den inbyggda Watch-appen.

Konceptet bakom att visa Apple Watch-ansikten pÄ din iPhones lÄsskÀrm Àr inte nytt. En jailbreak-tweak som heter LockWatch slÀpptes i december som försökte en liknande utförande, men SqueakTime Àr den första som anvÀnder den inhemska Watch-appen och stöder fler inbyggda Apple Watch-ansikten.

TyvÀrr stöder SqueakTime inte Apple Watch-ansiktskomplikationer, men det kan anvÀndas för att berÀtta tiden i en nypa. Om du Àr intresserad av att prova SqueakTime kan du det ladda ner den frÄn Cydias Chariz-förvar för 1,49 $. Tweak stöder alla jailbroken iOS 11-enheter.

Vilket Apple Watch-ansikte stĂ€ller du in som din iPhone: s lĂ„sskĂ€rmstidsindikator? Dela med oss ​​i kommentarfĂ€ltet nedan.