Meddelande av WPBeginner-ordlista – Ordbok över WordPress-termer

Meddelande av WPBeginner-ordlista - Ordbok över WordPress-termer

Hej alla,

Syed Balkhi hÀr. Idag Àr jag stolt över att tillkÀnnage lanseringen av WPBeginner Ordlista, en central plats som listar och förklarar de mest anvÀnda terminologierna i WordPress-sjÀlvstudier och WordCamp-sessioner.

Om du nÄgonsin varit förbryllad över konstiga WordPress-termer eller förkortningar, Àr det hÀr rÀtt plats att börja. Vi gjorde vÄrt bÀsta för att förklara WordPress lingo pÄ vanlig engelska för WordPress-nybörjare.

Var kom idén ifrÄn?

NÀr han talade vid nybörjarseminariet i WordCamp Columbus 2012, höjde en av deltagarna sin hand och stÀllde mig den hÀr frÄgan:

”Vad Ă€r det hĂ€r widget du pratar om? Det skulle vara riktigt trevligt om det fanns en ordlista som jag kan leta upp dessa WordPress-lingo ”

Efter min session satte jag mig ner med henne och svarade pÄ mÄnga av hennes frÄgor. NÀr jag vÀl kom tillbaka frÄn evenemanget glömde jag helt bort idén fram till tidigare i Är.

NÀr jag organiserade WordCamp Miami kom flera anvÀndare fram till mig och stÀllde frÄgor som vad som Àr en kortkod, vad Àr en posttyp etc.

Den kvÀllen satte jag mig ner och skapade en handlingsplan för en WordPress-ordlista som förklarar WordPress-termer pÄ vanlig engelska.

Efter 6 hektiska mÄnader dÄ vi byggde en skola, lanserade flytande social bar, redesignade List25, lanserade SteadyStrength, lanserade OptinMonster, jag Àr glad att meddela att WPBeginner-ordlistan Àntligen Àr klar.

För nÀrvarande har ordlistan drygt 100 termer, och vi arbetar med att lÀgga till fler.

Kolla in vÄr WordPress-ordlista och lÄt oss veta vilka termer du vill att vi ska lÀgga till.

Du kan skicka dina terminsförslag till oss genom att göra en förslagssida.

Vi letar efter volontÀrer som kan bidra till att förbÀttra ordlistan. Om du Àr intresserad kan du skicka ett meddelande till mig eller lÀmna en kommentar nedan.

Sist men inte minst, snÀlla hjÀlp oss att sprida ordet genom att dela nyheterna med dina vÀnner pÄ Twitter, Facebook och Google+.

Mitt mÄl Àr att fortsÀtta att förbÀttra WPBeginner, och jag hoppas att mÄnga av er kommer att hitta ordlistan som en bra resurs. Om du har andra förslag pÄ hur jag kan förbÀttra WPBeginner, kan du kontakta mig personligen via min twitter @syedbalkhi

Med vÀnlig hÀlsning
Syed Balkhi
Grundare av WPBeginner