Mega Collection med de bÀsta gratis sociala medieikonerna för bloggare och designers

Första officiella WPBeginner-chatten pÄ Twitter imorgon

Wow … det hĂ€r Ă€r ett bra inlĂ€gg! Jag insĂ„g aldrig hur mĂ„nga alternativ det fanns för dessa ikoner och jag hoppas kunna anvĂ€nda nĂ„gra av dem för att göra min webbplats mer intressant. Tack sĂ„ mycket!

Under tiden … Jag Ă€r en nybörjare av wp som har tvĂ„ frĂ„gor som Ă€r indirekt relaterade till dessa ikoner … (och om dessa frĂ„gor skulle vara nĂ„gon annanstans, lĂ„t mig veta sĂ„ flyttar jag dem.)

Det första Ă€r att en av mina RSS-knappar försvann frĂ„n en av rutorna pĂ„ min hemsida … och jag vill lĂ€gga till den igen. Skulle jag behöva fĂ„ bilden av knappikonen och anvĂ€nda “src” och inkludera en lĂ€nk till feedburner, via html, för att stĂ€lla in den?

Jag gillar ocksĂ„ din “gilla” -ruta för FaceBook. Jag startade nyligen en sida dĂ€r och har försökt stĂ€lla in en liknande ruta pĂ„ min hemsida. Ser ut som om det bara ser rĂ€tt ut / fungerar om en person Ă€r inloggad pĂ„ FB. Annars finns det ett felmeddelande som sĂ€ger till personen att “gĂ„ tillbaka” till FB. Är det hĂ€r en wordpress-frĂ„ga? Eller FB? NĂ„gra idĂ©er för att lösa detta?

BTW … Jag anvĂ€nder wordpress.org och Headway Theme, btw, vilket gör det möjligt för mig att skapa rutor dĂ€r jag kan placera html / php, etc.

Tack!