Microblog i WordPress med dessa 15+ WordPress-teman i Tumblr-stil

Microblog i WordPress med dessa 15+ WordPress-teman i Tumblr-stil

I WordPress 3.1 lades en ny funktion, Postformat, till kÀrnan. Införandet av inlÀggsformat har gjort det möjligt för utvecklare att skapa WordPress-teman i tumblr-stil för att möjliggöra en bÀttre mikrobloggtjÀnstupplevelse. I den hÀr artikeln visar vi nÄgra av de bÀsta WordPress-teman i Tumblr-stil som finns tillgÀngliga hittills.

Standardtema

Standardtema Àr erkÀnt som ett av de 8 bÀsta premium-WordPress-teman av Mashable, TheNextWeb kallade det det slickaste WordPress-temat nÄgonsin, och det nominerades ocksÄ till ett av de 25 bÀsta kommersiella WordPress-teman 2010 av WPBeginner. Med sin senaste uppdatering stöder Standard Theme nu helt inlÀggsformat.

FĂ„ 15% RABATT om du anvĂ€nder kupongen “WPBEGIN15”.

Tumblr Style-teman frÄn WooThemes

WooThemes Àr en av de största WordPress-temaleverantörerna. De rÄkar ha den största samlingen av tumblr-stil WordPress-teman tillsammans med deras gratis Tumblr2WP-tjÀnst, som lÄter dig överföra din Tumblr-blogg till WordPress.

Cinch

Cinch Tumblog Theme för WordPress

Knaprig

Crisp Tumblog Theme för WordPress

Elefolio

Elefolio Tumblog Theme för WordPress

Auld

Auld Tumblog Theme för WordPress

Lutande

Slanted Tumblog Theme för WordPress

RetrÀtt

Retreat Tumblog Theme för WordPress

Du kan köpa nÄgot av deras teman till ett pris av $ 70 och dra nytta av deras Buy 1 Get 2 Free. SÄ du kan fÄ tre teman till priset av 1. Alternativt kan du gÄ med i deras temaklubb som ger dig tillgÄng till alla deras 89 teman, stöd Ätkomst till forum och handledning, regelbundna temauppdateringar och 2 nya teman varje mÄnad.

Tumblr-stilteman frÄn eleganta teman

Elegant Themes Ă€r den berömda WordPress-temaleverantören kĂ€nd för sina bĂ€sta priser ($ 39 för obegrĂ€nsad tillgĂ„ng till alla deras teman – Totalt tillgĂ€ngliga teman 59). De har tvĂ„ vackra tumblog-stil WordPress-teman tillgĂ€ngliga.

LightBright

LightBright Tumblog Theme för WordPress

DailyNotes

DailyNotes Tumblog Theme för WordPress

Tumblr Style-teman frÄn Themify

Nick La och Themify-teamet producerar stÀndigt vackert designade WordPress-teman. De har slÀppt tvÄ vÀldesignade WordPress-teman i Tumblr-stil sedan lanseringen av WordPress 3.1.

Wumblr

Wumblr Tumblog Theme för WordPress

Minblr

Minblr Tumblog Theme för WordPress

Du kan anvĂ€nda kupongen: “wpbeginner” för att fĂ„ 20% rabatt pĂ„ ditt köp.

GobelÀng

Tapestry Àr ett barntema för Genesis Framework. Det Àr det första tumblr-stiltema av StudioPress med mer att komma.

Tapestry Tumblog Theme för WordPress

Konversera

Conversate Àr ett WordPress-tema med mikrobloggtjÀnst i twitter-stil med 5 fÀrgscheman baserat pÄ det populÀra P2-temat av Automattic

Konversera tumblogtema för WordPress

CoPilot

CoPilot Àr ett WordPress-tema som utnyttjar plugin-programmet WooThemes Tumblog. Publicera snabba inlÀgg frÄn WordPress-instrumentpanelen eller din iPhone med Express-appen. Du kan ocksÄ bara anvÀnda temat som ett vanligt WordPress-tema!

CoPilot Tumblog Theme för WordPress

Min resa

MyJourney Àr ett tema skapat av Themefuse som inte bara Àr perfekt för en personlig blogg eller portfölj, men du kan till och med ha kul pÄ sprÄng genom att lÀgga upp videor, foton, lÀnkar och mer.

MyJourney Tumblog Theme för WordPress

MultimediaWP

MultimediaWP-tema Àr perfekt om din webbplats behöver visa olika typer av multimediainnehÄll som ljud, videor, bilder etc.

MultimediaWP Tumblog Theme för WordPress

WP-anteckningsbok

WP Notebook fungerar som en vanlig WordPress-blogg och en Tumblr-liknande webbplats – samtidigt som det har fördelen att ha fullstĂ€ndigt Ă€gande och kontroll över ditt webbplatsinnehĂ„ll.

WP NotebookTumblog Theme för WordPress

Snabb blogg

Fast Blog Àr ett WordPress-tema med nÄgra extra tumblr-liknande funktioner. Det Àr perfekt för enkel bloggning och tack vare WooTumblog-plugin (ingÄr) kan du lÀgga till inlÀgg snabbt Àven frÄn en mobiltelefon. Temat kommer med 12 fÀrgscheman och massor av andra coola alternativ.

Fast Blog Tumblog Theme för WordPress

Ska du lÀgga till inlÀggsformat i ditt tema?