Microsoft gÄr i pension med Sway för iOS i december

Microsoft gÄr i pension med Sway för iOS i december

Programvarutillverkaren Microsoft har meddelat att Sway för iPhone och iPad kommer att tas bort frÄn App Store den 19 oktober och avvecklas helt den 17 december 2018.

En annan app biter dammet

En Microsoft-anstÀlld delad nyheterna pÄ företagets forum igÄr.

Microsoft gÄr av med Sway för iOS-appen den 17 december 2018.

Med denna förÀndring konsoliderar vi vÄr Sway-upplevelse. Sway online erbjuder samma, mest uppdaterade funktion som stÀlls över plattformar och enheter.

Alla Sways som du har skapat eller redigerat pÄ Sway för iOS fortsÀtter att existera och du kommer Ät dem pÄ Sway online.

Du kan anvÀnda iOS-appen fram till 17 december 2018. Efter det datumet, nÀr du öppnar appen, hÀlsas du med ett meddelande som leder dig till Sway online.

Vi vill rikta ett stort tack till vÄra iOS-anvÀndare. Vi uppskattar ditt stöd för Sway för iOS och ser fram emot att se dina Sways online.

Windows-jÀtten rÄder kunder att anvÀnda Sway online pÄ sway.office.com.

VÀder övergÄngen

Microsoft har lagt till att, förutom sway.office.com, kommer dina Sway-projekt att fortsÀtta vara tillgÀngliga via Windows 10-appen, som Àr tillgÀnglig gratis i Microsoft Store.

Tidslinjen för pensionering för Sway iOS-appen Àr som följer:

Sway för Windows 10 kommer att fortsÀtta att existera eftersom det Àr en webbhotell-app.

Sway: bygg attraktiva presentationer

Sway var en ganska intressant mjukvara.

Den affÀrsfokuserade appen lanserades i App Store i januari 2015 och tillÀt anvÀndare att skapa visuellt slÄende nyhetsbrev, dokument och interaktiv presentation komplett med bilder, bildtexter, rubriker och formad text pÄ nÄgra minuter.

Jag har spelat med Sway ett antal gÄnger och var nöjd med dess funktioner som lÄter dig göra saker som att dela interaktiva rapporter, berÀttelser, presentationer och mer. Det Àr bra att Sway lever som en webbapp, men jag skulle hellre föredra en infödd upplevelse.

Har du anvÀnt Sway och i sÄ fall, hur gillade du det?

LĂ„t oss veta i kommentarerna!