Microsoft Whiteboard kommer till iPhone

Microsoft Whiteboard kommer till iPhone

Efter lanseringen pÄ Windows 10-anvÀndare tidigare under Äret kommer företagets Whiteboard-app snart att lanseras pÄ iPhone och iPad via App Store som en gratis nedladdning.

Whiteboard Ă€r utformat för att möjliggöra för iOS-kunder att “idĂ©bilda, skapa och samarbeta visuellt”. Det Ă€r i grunden ett död-enkelt sĂ€tt att brainstorma med ditt team. Den molnbaserade appen gör det enkelt att samarbeta över enheter för att arbeta tillsammans personligen och pĂ„ distans.

HÀr Àr reklam trailern.

Du kan skriva draw pÄ din virtuella whiteboard, samt lÀgga till anteckningar och mer. Och att vara molnbaserat innebÀr att Whiteboard hÄller alla dina idéer sÀkra i Microsoft-molnet.

Kolla in de viktigaste funktionerna:

Enligt ett inlÀgg pÄ Microsofts forum för utvecklare kommer Whiteboard-appen för iOS och förhandsgranskning pÄ webben snart att komma. Sedan de slÀppte en förhandsgranskning av Whiteboard i december har mer Àn 200 000 kunder registrerat sig för att testköra appen.

Baserat pÄ deras feedback har teamet lagt till nya funktioner som textanteckningar, möjligheten att lÀgga till och manipulera bilder, förbÀttringar av form- och bordsigenkÀnning, förbÀttringar av tillgÀnglighet, efterlevnad av olika globala standarder och mer.

NÀr Whiteboard för iOS startar, du kan ladda ner den frÄn App Store.