Minblr – Ännu ett Tumblr-liknande WordPress-tema

Minblr - Ännu ett Tumblr-liknande WordPress-tema

VÄra vÀnner pÄ Themify har meddelat oss att de har lanserat Ànnu ett Tumblr-liknande tema som heter Minblr. Detta Àr deras andra tumblr-liknande tema (första vi redan har tÀckt, Wumblr). De definierar Minblr som ett minimalt Tumblr-liknande tema för WordPress som kommer med en flytande och lyhörd webbdesign vilket i grund och botten innebÀr att layouten flödar snyggt över alla skÀrmupplösningar, och ditt innehÄll visas snyggt till alla större webblÀsare inklusive de moderna mobila enheterna. Tillsammans med detta kommer detta tema med tre layoutalternativ (standard med sidofÀlt, 2-kolumnlayout och full bredd utan sidofÀlt), 10 vackra fÀrgglada skinn, sidfot-widgets, enkel video- och ljudinbÀddning och mer.

HÀr Àr en titt pÄ Minblr i detaljer med skÀrmdumpar:

Responsiv design

Annons som du kan se, den hÀr designen anpassas automatiskt till vilken upplösning som helst i webblÀsaren, iPad, iPhones, Android, Blackberry, etc. Detta Àr fantastiskt eftersom det sparar pengar pÄ att köpa ett mobilplugin som WP Touch Pro.

10 fÀrgskinn

Minblr - FĂ€rgscheman

Detta tema kommer med 10 olika fÀrgskinn, sÄ du kan köra 10 olika webbplatser som har sitt eget unika fÀrgschema genom att anvÀnda detta tema. Vi Àlskar alltid att ha mer Àn ett fÀrgalternativ för ett tema eftersom det ger anvÀndaren möjlighet.

InlÀggsformat och bakÄtkompatibilitet

Minblr - InlÀggsformat och mer

Som förvÀntat med den nya versionen av WordPress 3.1 kommer Minblr föraktiverat med Post Format-funktionen, men den har ocksÄ bakÄtkompatibilitet för anvÀndare med WordPress 3.0.5 och tidigare.

Andra funktioner

Du fÄr 4 sidfot widgetkolumner redo som du kan anvÀnda om du vill. Du fÄr 3 olika sidlayouter (standard med sidofÀlt, 2-kolumnlayout och fullbredd utan sidofÀlt). Du har anpassad menybyggare för bÄde sidhuvud och sidfot Du fÄr anpassad vÀlkomstmeddelande pÄ hemsidan Du fÄr ocksÄ ett standardfotogalleristil och mycket mer

Minblr kostar bara 39 $ att köpa, men om du skyndar dig och anvĂ€nder kupongen “minblr” fĂ„r du en piskande 40% rabatt pĂ„ detta tema. Kupongen Ă€r bra till den 11 mars 2011.