Mitch Canter – Den ultimata WordPress-upplevelsen

Mitch Canter - Den ultimata WordPress-upplevelsen

Det stÀmmer, Mitch har pÄ sig den officiella WPBeginner-skjortan! Han började med en kort introduktion och kom sedan in i WordPress-historien. Det Àr viktigt att veta var du kom ifrÄn för att veta vart du ska. Han förklarade tanken pÄ plugins och hur bekvÀmt de tillÄter mÀnniskor att lÀgga till funktioner pÄ plattformen.

NÀr Mitch började anvÀnda WordPress 2005 hade det precis introducerat teman, statiska sidor och anvÀndarroller. Det har kommit lÄngt sedan dess. Nu Àr det ett komplett innehÄllshanteringssystem med anpassade inlÀggstyper och taxonomier. Idag kör cirka 14% av webbplatserna pÄ WordPress och mÄnga fler övervÀger att byta frÄn andra CMS-plattformar.

SÄ vad Àr de största hindren för nya WordPress-anvÀndare? Enligt Mitch finns det tre. Först gÄr det faktiskt över till WordPress frÄn ett annat CMS. Lyckligtvis finns det mÄnga plugins eller tutorials dÀr ute som gör att du kan göra detta ganska enkelt. Vi erbjuder tjÀnster för migrering av bloggar, sÄ skicka bara ett mejl till oss.

Den andra saken Àr att vÀlja ett tema. AnvÀnd aldrig Google för att hitta ett gratis tema. De har nÀstan alltid skadlig kod eller dolda lÀnkar. De andra alternativen Àr att köpa ett premiumtema. Kolla in WordPress-teman som vi rekommenderar.

Det sista han pratade om var plugins. Han pratade om alla plugins han anvÀnder pÄ sina webbplatser inklusive Digg Digg och Yoast SEO. Sammantaget var det ett mycket informativt samtal med mÄnga bra förslag för nya WordPress-anvÀndare. Han hade ganska mycket alla plugins vi rekommenderar.

Om du vill se Mitchs fullstÀndiga session eller nÄgon av de andra sessionerna kan du göra det pÄ Blog World Expo