MitsuhaXI ger en ljudvisualiserare till jailbroken iOS 11-enheter

MitsuhaXI ger en ljudvisualiserare till jailbroken iOS 11-enheter

SÄ lÀnge jag har Àgt en iPhone har jag alltid undrat varför Apple aldrig brydde sig om att integrera nÄgon typ av visualizer i iOS-grÀnssnittet.

Men nu kan alla som kanske ville ha en visualiserare i iOS anvÀnda en ny gratis jailbreak-tweak som heter MitsuhaXI av iOS-utvecklare för att fÄ en.

En sak som stod ut för oss om MitsuhaXI direkt frÄn fladdermusen Àr hur det fungerar pÄ ett universellt sÀtt. Inte bara dekorerar det appens musikapp med medieavspelningsanimationer, men det gör ocksÄ detsamma med lÄsskÀrmens nu spelar grÀnssnitt.

Men om det inte rÀckte, gick utvecklaren ett steg lÀngre och lade till stöd för flera tredjepartsmusikappalternativ, som Deezer, Spotify och SoundCloud.

Som du kanske har förvÀntat dig lÀgger MitsuhaXI till en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera nÄgra alternativ:

HĂ€r kan du:

SlÄ pÄ / av varje grÀnssnitt individuellt Aktivera eller inaktivera FFT SlÄ pÄ dynamiska fÀrgvÀrden Konfigurera en alfa-nivÄ för den dynamiska fÀrgen VÀlj en anpassad vÄgformsfÀrg Konfigurera vÄgformens ramar per sekund VÀlj en kÀnslighetsnivÄ för vÄgformen att flytta nÀr ljud spelas

Utvecklaren innehÄller en praktisk respring-knapp i instÀllningsfönstret som du mÄste anvÀnda nÀr du vill spara Àndringar i instÀllningarna.

Vid första anblicken ser MitsuhaXI ut som ett fantastiskt sÀtt att fÄ vÄgformliknande animationer till iOS-musiklyssningsupplevelsen. Alla som kan njuta av dessa visualiseringar rekommenderas att kolla in det, sÀrskilt eftersom det Àr en gratis nedladdning frÄn Cydias Packix-förvar.

I synnerhet fungerar MitsuhaXI pÄ alla jailbroken iOS 11-enheter och utvecklaren open-sourced tweak pÄ GitHub för alla som kan vara intresserade av att lÀra sig hur det fungerar.

Gillar du ljudvisualiserare nÀr du lyssnar pÄ musik? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.