MKBHD unboxar guld iPhone Xs Max: ingen hörlursdongel & amp; snabbladdande tillbehör

iPhone Xs Max unboxing by MKBHD proves 2018 iPhone ship without the headphone jack

Apples nya telefoner placerar iPhone X-designen i en trio av formfaktorer, och vÄr vÀn MKBHD har avboxat de vanliga iPhone Xs och en enhet som kommer att finnas pÄ mÄnga önskelistor, en guldfÀrgad iPhone Xs Max med en halv terabyte lagring och en massiv 6,5-tums OLED-skÀrm.

För de som undrar kommer denna flaggskepps iPhone att ge dig tillbaka $ 1 449 före skatt.

Unboxing

Men först titta pÄ unboxing.

Det finns inte mycket att se nÀr det gÀller anvÀndarupplevelse eller kÀnslan av att anvÀnda en 6,5-tums helskÀrmsmartphone i handen. För det mÄste vi vÀnta tills MKBHD: s djupgÄende granskning kommer.

Ingen hörlursuttag-dongel

Det stÀmmer, du lÀser rÀtt.

IPhone 6s och iPhone SE-linjerna var de sista Apple-smartphones som innehöll ett inbyggt 3,5 mm hörlursuttag, men dessa modeller Àr inte lÀngre tillgÀngliga eftersom Appel tyst dödade dem efter att ha meddelat de senaste modellerna för 2018.

“Alla dessa tidigare iPhones utan hörlursuttag har alltid kommit med den lilla dongeln för blixt till hörlursuttag i lĂ„dan – mycket omtĂ€nksam,” sa han. “I Ă„r Ă€r det borta.”

iPhone Xs Max unboxing av MKBHD visar att iPhone-fartyget 2018 kommer utan hörlursuttaget

“Om du köper en telefon med tusen dollar eller till och med en $ 1 450-telefon som vi har hĂ€r, skulle du inte blinka tvĂ„ gĂ„nger nĂ€r du skulle köpa en liten adapter pĂ„ Ă„tta dollar”, fortsatte MKBHD.

“Det Ă€r tydligt gjort medvetet”, uttalade han samma tanke som vi ocksĂ„ tĂ€nkte pĂ„.

“Apple har rĂ„d att sĂ€tta in dongeln dĂ€r, men de vĂ€ljer att inte försöka knuffa mĂ€nniskor igen mot trĂ„dlösa hörlurar.”

Ironin med detta?

Den bÀstsÀljande produkten i Apple Store, i volym, under de senaste tvÄ Ären: donglar.

Unboxing godbitar

HÀr Àr nÄgra ytterligare höjdpunkter:

Vi har samarbetat med MKBHD om tvÄ uppsÀttningar av mÀrkesbakgrund för Apple-enheter.

Mitt # första vÀrldsproblem med nya iPhones

Jag anvÀnder mina AirPods hela tiden och Àlskar dem mycket sÄ jag bryr mig inte om att Apple inte har inkluderat den hörlursuttagsadaptern i lÄdan. I sjÀlva verket kan jag inte Àrligt minnas om jag nÄgonsin har anvÀnt adaptern som följde med min iPhone 7.

HANDLEDNING: Hur laddar du din iPhone snabbt

För mig Àr det största problemet det faktum att Apple fungerar som en billig skate nÀr det gÀller snabb laddning. iPhones har lÀnge stött snabbare laddning via 10W eller 12W iPad brick. iPhones frÄn och med iPhone 7 har inkluderat en praktisk snabbladdningsfunktion som tar batteriet frÄn dött till 50% pÄ 30 minuter.

För att dra nytta av snabb laddning mĂ„ste kunderna dock spendera 68 $ extra bara för att Apple i sin stora vishet valde att inte inkludera en USB-C power brick och en Lightning to USB-C-kabel i lĂ„dan. Denna uteslutning Ă€r uppenbarligen Apple – de innehĂ„ller inte heller en trĂ„dlös laddare.

RUNDA UPP: De bÀsta snabbladdade USB-C-brickorna för din iPhone

De 5W-tegelstenar som ingÄr i lÄdorna med modellerna iPhone Xs, iPhone Xs Max och iPhone Xr stöder fortfarande bara 1A. Om du undrar behöver du en USB-C-kabel och en USB-strömförsörjningskompatibel 15-watt eller starkare nÀtadapter för att snabbt ladda en iPhone.

Ett rykte sa att Apple skulle slÀppa sin egen Lightning-kontakt frÄn iPhone 2019 och ersÀtta den med den industristandard USB-C-porten, vilket kan förklara varför det inte finns nÄgon snabb laddningsutrustning i din iPhone-lÄda.

Om det Àr nÄgon tröst fÄr du en snabbare Qi trÄdlös laddning med de senaste iPhonesna.

Dina tankar

SÄ pojkar och tjejer, vad gör du av MKBHD: s video för unboxing?

LĂ„t oss veta i kommentarerna