Monstrous WordPress-erbjudanden pÄ Halloween 2011

Monstrous WordPress-erbjudanden pÄ Halloween 2011

Ja idag Àr den 31 oktober 2011, och barn över hela USA och vissa andra delar av vÀrlden gör sig redo i sina drÀkter för trick-or-treat. Som WordPress-anvÀndare Àr du ocksÄ ute efter en behandling. Vi fick besked om att det finns nÄgra monstruösa WordPress-erbjudanden tillgÀngliga under begrÀnsad tid vilket betyder bara idag (31 oktober). Du har mindre Àn 24 timmar pÄ dig att ta del av erbjudandena nedan:

SĂ€kringen

Themefuse har 75% rabatt pÄ alla deras teman. Det betyder att du kan fÄ vilken som helst av deras standardtema-licens för $ 13 eller utvecklarlicens för $ 20. Deras bÀsta erbjudande Àr utvecklarpaketet som normalt kostar $ 349 för alla tillgÀngliga teman. Med kupongen kan du fÄ utvecklarpaketet för ENDAST $ 87 trickortreat för att fÄ 75% rabatt

iThemes och PluginBuddy

Ja det hÀr Àr samma mÀnniskor bakom det berömda BackupBuddy-plugin-programmet och Builder-ramverket. Du kan fÄ 25% RABATT pÄ nÄgon av deras produkter nÀr du anvÀnder kupongen: BOO25

Vi rekommenderar starkt att du fÄr BackupBuddy frÄn dem om du inte redan har det pluginet. Det Àr det bÀsta WordPress-backup-pluginet som finns.

Erbjudandena ovan löper ut vid midnatt den 31 oktober. Vi Àr inte sÀkra pÄ om de följer EST eller CST. Men vi rekommenderar att du planerar framÄt.

Nu kanske nÄgra av er har missat vÄra andra erbjudanden som vi har kommit igÄng som du bör utnyttja.

Framstegsteman

De har redan tillkÀnnagett betaversionen av version 3.0 som har ett fantastiskt nÀtsystem. Vi har fÄtt höra att nÀr de slÀpper 3.0 kommer de att Àndra prissÀttningen frÄn engÄngsavgift till Äterkommande. Vi rekommenderar starkt att du kommer in nu, sÄ att du Àr farfar. Detta sparar dig frÄn att betala Ärligen för uppdateringar och support. Alla nuvarande anvÀndare kommer att vara granded, sÄ att de fÄr gratis uppdateringar och support under hela livet.

Du kan fÄ 25% rabatt om du anvÀnder kupongkoden: wpbeginner

Tro oss inte, kolla sedan in vÄr video: hands-on med Headway Grid-systemet.

För fler erbjudanden, kolla in WPBeginner-kupongsidan.