Moonshine portar Apple Watch-laddningsanimationen och nattduksläget till iPhone

Moonshine portar Apple Watch-laddningsanimationen och nattduksläget till iPhone

Det var först igår som vi visade dig en ny jailbreak-tweak som heter SqueakTime som portade de flesta av Apple Watchs urtavlor till iPhone. Men från och med idag finns det en ny jailbreak-tweak som portar Apple Watch: s sexiga halvcirkulära laddningsanimation till iPhone.

Stiga på Månsken, en ny och efterlängtad jailbreak-tweak av iOS-utvecklare. Inte bara producerar denna tweak den ovannämnda Apple Watch-laddningsanimationen, men den visar också aktuellt datum och tid i Apple Watch-stil Nightstand Mode under hela laddningssessionen när enheten vaknas.

Precis ur lådan gör Moonshine din iPhone till den perfekta följeslagaren vid sängen för en snabb blick på tid och laddningsnivå. Den svartsvarta bakgrunden och den ljusgröna texten är vänliga för ögonen i alla miljöer, inklusive ett kolsvart sovrum på natten.

Nyfiken på hur det ser ut? LaughingQuoll delade följande demo-video på YouTube för intresserade:

Med tanke på den svarta bakgrundens karaktär verkar Moonshine se bäst ut på en jailbroken iPhone X med OLED-skärmen; ändå borde det fungera på alla jailbroken iOS 11-enheter, även de med LCD-skärmar.

När detta skrivs är Moonshine i sitt beta-steg. LaughingQuoll planerar en förskjuten release genom sitt Patreon-program via Packix-förvaret, och medan den första versionen är tillgänglig för att försöka just nu kommer uppdateringar som innehåller fler funktioner och förbättringar släppts den 25 respektive 29 oktober.

LaughingQuoll har delat att den slutliga utgåvan kommer att vara tillgänglig för nedladdning från Cydias Packix-förvar för ett engångsköp på 2,00 USD den 1 november. Om du inte är intresserad av att registrera dig för programmet för tidig åtkomst till Patreon, vänta helt enkelt till ovannämnda datum.

√Ąr du glada √∂ver att ha Apple Watch laddningsanimation och nattduksl√§ge p√• din iPhone? Dela i kommentarf√§ltet nedan.