Möt Hestia – Nytt gratis WordPress-tema för företag

Möt Hestia - Nytt gratis WordPress-tema för företag

De senaste 3 mĂ„naderna har varit mycket upptagen i butiken. Först lanserade vi TheMotion – inte bara vĂ„rt första videotema utan ocksĂ„ det första temat som vi gjorde tillgĂ€ngliga via ThemeForest. Och nu Ă€r det dags för ett nytt kapitel!

Hestia Ă€r namnet pĂ„ vĂ„r senaste skapelse – ett smart materialdesigntema för företag.

Den finns i tvĂ„ smaker – en av dem Ă€r gratis – och det Ă€r inte bara ett WordPress-tema, det har en intressant historia bakom sig. StĂ€ll in:

Vi presenterar Hestia Lite

Hestia Lite Àr den fria versionen av temat. Den har elegant materialdesign, övergripande rent, modernt och extremt elegant utseende. Denna kombination Àr perfekt för nystartade företag och smÄföretag.

Namnet valdes av Rodica Andronache, projektets samordnare, och det har en djup betydelse. Enligt Wikipedia, “I forntida grekisk religion Ă€r Hestia en jungfru gudinna för hĂ€rden, arkitekturen och rĂ€tt ordning av inhemska, familjen, hemmet och staten.”

HÀr Àr Rodica:

Vi trodde att det hÀr namnet passar bra. Det byggdes pÄ materialdesign, med fokus pÄ struktur och arkitektur, vilket gav det namnet pÄ den grekiska arkitekturgudinnan verkade vÀldigt pÄ plats.

LÄt oss titta igenom nÄgra av Hestias huvudfunktioner:

Responsiv design. Eftersom det Àr ett mÄste! Man bygger inte bara ett tema utan att göra det mobilvÀnligt idag.
En sida layout. Hestias layout Àr byggd för att se ut som en enda sida, vilket gör navigationen enklare och mer intuitiv för alla. Teman pÄ en sida Àr alltid fantastisk, eller hur?
WooCommerce-kompatibilitet. Om du vill starta en webbutik som en del av din webbplats Àr det inget problem. Hestia var kodad för att stödja WooCommerce ordentligt.
Kompatibel med drag-och-slÀpp-byggare. Om du Àr ett fan av drag-och-slÀpp-innehÄllsbyggare sÄ har jag nÄgra goda nyheter för dig. Hestia kommer att samarbeta med din favorit.
SEO-vÀnlig. Koden för Hestia var optimerad för att spela bra med alla SEO: s senaste trender och krav.
Live-anpassare. Hestia stöder WordPress live-anpassning. Det betyder att nÀr du gör Àndringar fÄr du se dem i realtid i samma fönster utan att behöva uppdatera sidan om och om igen.
PrenumerationsformulÀr för nyhetsbrev frÄn SendinBlue. SendinBlue Àr en av de populÀraste e-post- och nyhetsbrevleveranstjÀnsterna. Hestia har sitt abonnemangsformulÀr redan inbyggt och integrerat.
Widgetiserad sidfot. Fullt widgetstöd i sidfoten. Det betyder att du kan lÀgga till all information om dig och ditt företag dÀr.

Download Hestia Lite for FREE!

Hur vi utformade temat

Som du kanske har mÀrkt anvÀnder Hestia en cool design. För att uppnÄ den effekten lÄnade vi Material Kit Pro frÄn Creative Tim-killarna och byggde allt ovanpÄ det.

material-kit

För att sÀga det enkelt blev vi kÀr i hur Material Kit Pro sÄg ut. Dessutom tÀnkte vi ocksÄ att det att förskjuta den vackra designen med ett sÄdant kit skulle ha förenklat utvecklingsprocessen mycket. Vilket det gjorde!

LÄt oss höra det frÄn Andrei Baicus, vÄr utvecklare:

Att arbeta med Hestia var mycket smidigare Àn vÄr genomsnittliga produktutvecklingsprocess hittills. Den hÀr gÄngen skapades temat inte frÄn grunden som mÄnga av vÄra andra teman vanligtvis Àr (Photoshop-design till produktkonvertering), men det baserades pÄ Material Kit Pro, ett front-end Bootstrap-kit skapat av Creative Tim. Det hjÀlpte oss mycket i produktutvecklingsdelen eftersom vi alltid hade en referens att gÄ tillbaka till nÀr vi arbetade med den.

Hur Hestia föddes

IdĂ©n i sig – att börja baserat pĂ„ ett UI-kit – kom frĂ„n Ionut Neagu, vĂ„r VD. Han tyckte att tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€ttet var intressant och att det ocksĂ„ skulle vara en stor utmaning för vĂ„rt utvecklingsteam, eftersom det Ă€r en helt ny vĂ€g till temaskapande.

NÀstan alla medlemmar i laget bidrog med nÄgot nÀr vi förberedde det slutliga konceptet. Sedan var Andrei, Hardeep, Cristi och Claudiu de som arbetade med temat. Allt hÀnde under Rodicas samordning.

Hardeep var verkligen entusiastisk över detta projekt:

En av mina favoritdelar om Hestia Àr dess kod. Det Àr vackert. Det Àr vÀlformaterat och vi anvÀnder rÀtt funktioner för att fly och sanera allt, se till att endast giltiga data gÄr in. Vi följer alla WordPress-riktlinjer för teman, vilket gör det lÀttare för en genomsnittlig anvÀndare att stÀlla in det, plus avsnittet BestÀllningskontroll Àr fantastisk. Det Àr nÄgot sÄ fantastiskt att jag blÄste bort (inte bokstavligen) första gÄngen jag sÄg det. Det Àr ett av mina favoritteman i vÄr samling.

Och sist men inte minst, lÄt oss tacka Alex Paduraru och hans team, skaparna av detta fantastiska kit. LÄt oss nu skicka mikrofonen till Alex och höra historien om Material Kit (den korta versionen av den):

Material Kit Àr vÄrt senaste och mest komplexa UI-kit som vi nÄgonsin har byggt, tillverkat pÄ toppen av det berömda Bootstrap Framework. Historien bakom den hÀr produkten Àr vÀldigt enkel: frÄn och med 2014 har vi sett att Material Design frÄn Google fick mycket dragkraft och att det var mÄnga som anvÀnde det eftersom det skapade en visuell standard mellan skrivbord, surfplatta och telefon. SÄ vi har tillbringat ett par mÄnader för att analysera deras principer och vilka Àr de senaste trenderna inom webbdesign för 2016.

Sedan har vi lagt ihop det vi lÀrde oss och vi har skapat ett av de vackraste anvÀndargrÀnssnittet baserat pÄ materialdesign. Det finns mÄnga mÀnniskor som sÀger att Material Kit Àr materialdesignen med en ansiktslyftning. Vi Àr glada att veta att ett framgÄngsrikt och inflytelserikt varumÀrke som ThemeIsle fick vÄrt materialpaket och bestÀmde oss för att anvÀnda det till en sÄ bra produkt som Hestia.

Hestia Pro finns ocksÄ

Okej, sÄ Hestia Lite Àr bara en sida av myntet. Den andra Àr Hestia Pro.

Som vanligt med dessa saker erbjuder Hestia Pro allt du hittar i Hestia Lite + mÄnga fler intressanta funktioner.

HÀr Àr vad som finns i Hestia Pro:

Anpassade fÀrger. Bortsett frÄn standardfÀrgen ger vi dig ocksÄ ett antal fÀrgscheman sÄ att du kan matcha din webbplats med din företagsidentitet.
Parallax rullning. Rullningen Àr smidig och rolig tack vare parallaxeffekten mellan sektionerna.
Portfölj integrerad med Jetpack. Hestia erbjuder en vacker och elegant nÀtportfölj dÀr du kan ladda upp dina bÀsta projekt. Allt integrerat med Jetpack plugin.

portfölj

Band och uppmaningsomrÄden. MarknadsföringsmÄl bör alltid hÄllas i Ätanke, sÄ vi lade till band och anpassade omrÄden mellan avsnitten dÀr du kan lÀgga till dina uppmaningar (med texter och knappar).
PrissÀttningsplaner / tabeller. Presentera dina prissÀttningsnivÄer / planer i en fin tabell som gör allt klart och förstÄeligt för din publik.

prissÀttning

Kvalitetsstöd. Om du vÀljer Hestia för ditt företag kommer vi inte att svika dig. VÄrt supportteam kommer att finnas dÀr för dig och tillhandahÄlla lösningar nÀr du behöver dem.

Get Hestia Pro for $99!

Slutligen har vi ocksĂ„ gjort Hestia Pro tillgĂ€ngligt via ThemeForest … om det Ă€r din önskade plats att fĂ„ WordPress-teman.

Priset dÀr Àr $ 79, och det faller under ThemeForests standardlicensavtal, som har sina för- och nackdelar (naturligtvis uppmuntrar vi dig att fÄ temat direkt frÄn ThemeIsle.com).

Andrei var den som tog hand om inlÀmningen och sÄg till att temat stÀmde överens med alla ThemeForests riktlinjer. För att vara Àrlig, skicka ett tema till en sÄdan marknadsplats ger oss ytterligare ett lager av feedback utöver allt vi har gjort. Ibland kan ett sÄdant yttre perspektiv avslöja nÄgra nya problem som du kanske har missat sjÀlv.

Webbplatser som anvÀnder Hestia

Ja, det finns redan mÀnniskor som aktiverade temat pÄ sina webbplatser, och vi Àr mer Àn glada över detta! HÀr Àr ett snabbt galleri:

Du?

Har du en cool webbplats pÄ Hestia? LÄt oss veta.

Sammanfattningsvis

SĂ„ … det hĂ€r Ă€r Hestia, vĂ„rt senaste WordPress-tema, som vi utvecklade genom roligt och hĂ„rt arbete.

Vi vill gĂ€rna att du testar det och berĂ€ttar vad du tycker om det. 🙂

* Det hÀr inlÀgget innehÄller anslutningslÀnkar, vilket innebÀr att om du klickar pÄ en av produktlÀnkarna och sedan köper produkten fÄr vi en liten avgift. Inga bekymmer men du kommer fortfarande att betala standardbeloppet sÄ det kostar inget frÄn din sida.