Motorola sĂ€ger att det kommer att “vĂ€nda smartphone-upplevelsen igen” den 9 september

Motorola sÀger att det kommer att

Det ser ut som att Motorola snart kan ha en annan vikbar flip-telefon.

Motorola tillkĂ€nnagav idag ett evenemang den 9 september, och företaget retar att det “gör sig redo att vĂ€nda smartphone-upplevelsen igen.” En GIF som delas av för evenemanget verkar visa att en flip-telefon stĂ€ngs.

Vi mÄste vÀnta nÄgra veckor för att ta reda pÄ vad Motorola har i butiken, men det kan vara en ny version av sin Razr-hopfÀllbara telefon. Vi har hört brÄk om att en ny hopfÀllbar Razr Àr pÄ gÄng, och den upptrÀdde till och med i ett lÀckt foto som dök upp förra mÄnaden.

Rykten sÀger att den nya Razr skulle kunna innehÄlla 48MP huvud- och 20MP selfie-kameror, vilket skulle förbÀttras frÄn nuvarande Razrs 16MP- och 5MP-snappers. Det ryktas ocksÄ att det ska inkluderas ett Snapdragon 765, 256 GB inbyggt lagringsutrymme, 8 GB RAM-minne och ett 2845 mAh-batteri, som alla skulle vara uppgraderingar frÄn nuvarande Razr.

Det har ocksÄ sagts att den nya Razr kommer att ha en 6,2-tums huvudskÀrm, samma storlek som den befintliga Razr, och att den kommer att lÀgga till 5G-anslutning.