Nception, Tonic, Workshop och andra appar att kolla in i helgen

Nception, Tonic, Workshop och andra appar att kolla in i helgen

I veckans utgÄva av vÄr Apps of the Week-sammanfattning har vi en fotoredigerare som kan ge dina bilder och videor Inception-liknande effekter, en AR-app för att lÀra sig pianoackord och en app som hjÀlper dig att lÀra dig nya fÀrdigheter. Och som alltid har vi valt tvÄ nya spel som du kan kolla in.

Nception

Var kreativ och gör din vardagliga omgivning livlig med detta verkligt fÀngslande video- och fotoverktyg. Skapa omedelbar Inception-liknande videor genom att vÀlja frÄn en samling realitetsdistorsionsförinstÀllningar i realtid. Eller ta fantastiska stillbilder med sam-symmetriska förinstÀllningar i kombination med underbara fÀrger. Du kommer att bli förvÄnad över hur enkelt och inspirerande det Àr.

Ladda ner för $ 1,99

Tonic

Ackorden Àr fantastiska. Men för nybörjare och till och med begÄvade som inte lÀser noter kan de vara svÄra att hitta. Det Àr dÀr Tonic kommer in. Med hjÀlp av augmented reality lÄter appen dig enkelt visa över 130 ackord pÄ ditt eget piano. Den berÀttar exakt var du ska placera fingrarna för att spela nÀstan vilket ackord som helst med platta / skarpa visningslÀgen och 3 oktaver att vÀlja mellan.

Ladda ner gratis

Verkstad

Det enda sÀttet att verkligen förstÄ nÄgot Àr att uppleva det. Det Àr utgÄngspunkten bakom Workshop, en app som lÄter dig lÀra dig en ny fÀrdighet genom att följa med en mentor nÀr du gÄr till hands. Inga förelÀsningar. Inga böcker. Inga hemlÀxor. Bara du lÀr dig att göra saker som att göra ditt eget flatbröd frÄn grunden genom att faktiskt göra det. Kurser Àr gratis att prova, men du mÄste betala för hela kurser.

Ladda ner gratis

Gissa ansiktet

Ja, Guess Face Ă€r exakt hur det lĂ„ter – ett roligt minnesspel som pĂ„minner oss om ett populĂ€rt brĂ€dspel med liknande namn. Hade de brunt hĂ„r? Le de? Ta en titt pĂ„ varje bild och kom ihĂ„g sĂ„ mĂ„nga detaljer som möjligt. Funktionerna inkluderar över 1000 ansiktskombinationer och framstegsspĂ„rning sĂ„ att du faktiskt kan se ditt minne bli bĂ€ttre.

Ladda ner gratis

Final Frontier: A New Journey

Det Àr Äret 3018. Efter utarmningen av alla naturresurser verkar rymdkolonisering vara det enda sÀttet för mÀnskligheten att överleva. Bli en intergalaktisk kapten och led detta desperata uppdrag att upptÀcka nya planeter dÀr den mÀnskliga civilisationen kan blomstra. Final Frontier: A New Journey Àr ett engagerande berÀttande Àventyrsspel som presenteras genom kurerade karaktÀrskort.

Ladda ner för $ 2,99

Andra apprelaterade nyheter att kolla in