Nintendos action-RPG Dragalia Lost trÀffar iPhone

Nintendos action-RPG Dragalia Lost trÀffar iPhone

Dragalia Lost, ett originalt action-RPG utvecklat av Nintendo och Cygames, har lanserat idag för iPhone och iPad pÄ App Store i Förenta staterna, Japan, Hong Kong, Taiwan och Macau.

Dragalia Lost Àr ett svepstyrt action-RPG om de obligationer som delas mellan mÀnniskor och drakar.

Om du Àger en iPhone XS eller iPhone XS Max bör du uppleva att skÀrmar inte svarar nÀr du kör spelet. Det hÀr problemet kan lösas genom att starta om spelet. Nintendo Àr medveten om detta och har lovat att leverera en fix i framtida uppdateringar.

Kolla in den officiella lanseringstrailern.

Internet-anslutning krÀvs för att spela spelet.

Ett underhÄllssimulatorspel, Dragalia Lost, fÄr dig att kontrollera hjÀltar med speciella förmÄgor som kan förvandlas till drakar. NÀr du har byggt en helig citadell och trÀnat dina drakar dÀr inne Àr det dags att slÀppa lös en attack mot dina fiender. Du kommer att kÀmpa med olika fantasivarelser, samt delta i raidstrider för upp till tre spelare i flerspelarlÀge.

Funktioner inkluderar:

Var noga med att kolla in Dragalia Förlorade serier och tema bakgrundsbilder för stationÀra datorer och telefoner.

Liksom mÄnga speltitlar i App Store utnyttjar Dragalia Lost freemium-lÀget sÄ att alla kan ladda ner det gratis. Det finns valfria köp i appar för virtuella diamantpaket som fungerar som en valuta i spelet för att fÄ olika uppgraderingar.

De firar starten pÄ flerspelartjÀnsten med en firande inloggningsbonus och förmÄner som Jumpstart Endeavors och mycket mer.

För mer information, besök den officiella Dragalia Lost webbplatsen.