NoMoreSkinToneSuggestion förhindrar iOS frÄn att tugga dig om hudtoner för Emojis

NoMoreSkinToneSuggestion förhindrar iOS frÄn att tugga dig om hudtoner för Emojis

Vissa Emojis, sÀrskilt de som visar handgester, stöder en mÀngd olika hudtoner som konfigureras per Emoji-basis. Om du aldrig har stÀllt in en hudton för en viss Emoji tidigare, kommer du troligen att stöta pÄ grÀnssnittet som visas ovan nÀr du trycker pÄ det.

Även om det inte Ă€r nĂ„got fel med att vĂ€lja en hudton för dina Emojis, Ă€r det ganska irriterande hur iOS ber dig att vĂ€lja en hudton för varje Emoji individuellt istĂ€llet för att komma ihĂ„g ditt val för dem alla. Lyckligtvis dubbade en ny gratis jailbreak-tweak NoMoreSkinToneSuggestion av iOS-utvecklare hindrar iOS frĂ„n att frĂ„ga om hudtoner en gĂ„ng för alla.

NÀr du vÀl har installerat NoMoreSkinToneSuggestions kan du trycka pÄ vilken som helst gul Emoji frÄn ditt Emoji-tangentbord och den kommer in i textrutan precis som den ser ut. Du kommer inte att bli ombedd att vÀlja en hudton för just den Emoji om du inte trycker pÄ Emoji manuellt frÄn tangentbordet.

I efterhand Àr detta en bra implementering, och Apple bör verkligen övervÀga att genomföra en liknande förbÀttring i en framtida iOS-uppdatering. Efter installationen bryts anvÀndaren inte för att vÀlja en specifik hudton varje gÄng de trycker pÄ en gul Emoji, men de kan ÀndÄ vÀlja att vÀlja en hudton om de verkligen vill.

Om du redan har konfigurerat en anpassad hudton för alla dina Emojis behöver du förmodligen inte NoMoreSkinTonsSuggestion. Men om du inte har gjort det och inte tÀnker göra det kan installationen av denna tweak spara dig en sekunds vÀrde varje gÄng du trycker pÄ en Emoji frÄn tangentbordet för att anvÀnda den i ett textmeddelande eller nÄgon annanstans.

Med inga alternativ att konfigurera Àr NoMoreSkinToneSuggestion super lÀtt att anvÀnda och fungerar som en charm direkt ur lÄdan. Tweak Àr tillgÀnglig gratis frÄn Cydias BigBoss-förvar och fungerar med alla jailbreakade telefoner som kör iOS 11.

Är du störd av grĂ€nssnittet för förslag pĂ„ hudton varje gĂ„ng du trycker pĂ„ en gulfĂ€rgad Emoji frĂ„n tangentbordet? Dela i kommentarerna nedan.