Ny rapport hĂ€vdar att 6.1 ″ LCD iPhone kommer att erbjudas i fĂ€rger som liknar Apples lĂ€derfodral

Ny rapport hĂ€vdar att 6.1 ″ LCD iPhone kommer att erbjudas i fĂ€rger som liknar Apples lĂ€derfodral

Den ryktade budget-iPhone med en 6,1-tums LCD-skÀrm förvÀntas lanseras i flera fÀrger, enligt den inflytelserika analytikern Ming-Chi Kuo, och nu ger en ny rapport ytterligare information.

Den ganska pÄlitliga japanska bloggen Mac Otakara (Google översÀtt) bekrÀftade Kuos rapport onsdag, men tillade att 6,1-tums LCD-enhet kommer att erbjudas i fÀrger som Àr nÄgot annorlunda Àn vad Kuo föreslog och mer i linje med fÀrgschemat i Apples iPhone-lÀderfodral.

HÀr Àr vad Mac Otakara och Kuo förutspÄdde vardera, plus de ursprungliga iPhone 5c-fÀrgerna och Apples lÀder- och silikonfodral för jÀmförelsens skull:

Mac Otakara

Ming-Chi Kuo

iPhone lÀderfodral

iPhone silikonfodral

iPhone 5c-fÀrger

HÀr Àr den första TV-reklamen för iPhone 5c.

iDownloadBlog förvÀntar sig ocksÄ att en guldmodell lÀggs till i iPhone X-serien i Är.

Att se dessa fÀrger skulle det vara vettigt att tillhandahÄlla den kommande budget-LCD-telefonen (den förvÀntas sÀljas för cirka $ 700) i fÀrgval som liknar de i iPhone LÀderfodral, precis som de gjorde med iPhone 5c och dess medföljande första part fodral (Apple fÀrgmatchade till och med iOS-tapeten till iPhone 5c-fÀrgen).

Vad sÀgs om PRODUCT (RED), frÄgar du?

Som du kan se finns det inget rött pÄ Mac Otakaras eller Kuos lista men det finns en helt livskraftig förklaring till det. Apple, som mÄnga andra smarttelefontillverkare, utnyttjar fÀrg som ett marknadsföringsverktyg för att öka försÀljningen av sina flaggskeppsenheter precis som försÀljningen börjar sjunka i vÀntan pÄ uppgraderade modeller.

I Apples fall slÀpper de vanligtvis en PRODUCT (RED) -modell efter att sortimentet har varit till salu i ungefÀr sex mÄnader. Att lÀgga till en ny fÀrg till iPhone-sortimentet i mitten av cykeln genererar en massa nya blogginlÀgg, nyhetshistorier och YouTube-videor som hjÀlper till att Äterintressera för smarttelefonen lÄngt efter att den första vÄgen av spÀnning har dött.

För mer om det föreslÄr jag att du tittar pÄ MKBHDs video inbÀddad ovan.

Tankar?