Nyckelanalytiker sÀger att iPhones frÄn 2018 inte kommer att fungera med Apple Pencil trots allt

Nyckelanalytiker sÀger att iPhones frÄn 2018 inte kommer att fungera med Apple Pencil trots allt

Apples kommande iPhone-serie 2018 erbjuder inte stöd för Apple Pencil, trots tidigare pĂ„stĂ„enden. Anledningen Ă€r bristen pĂ„ en “bra anvĂ€ndarupplevelse”, enligt respekterad Apple-analytiker Ming-Chi Kuo.

Tidigare denna mÄnad sa tvÄ separata rapporter att Apple Pencil-stöd skulle komma för iPhone för första gÄngen.

I en anteckning till investerare som publicerades pĂ„ mĂ„ndag hĂ€vdar Kuo ocksĂ„ att Apple har tvingats fördröja lanseringen av den lĂ€nge ryktade 6,1-tums LCD-iPhone pĂ„ grund av produktionsfrĂ„gor. Det beskrivs dock som en liten fördröjning. 5,8-tums OLED andra generationens iPhone X och 6,5-tums OLED “iPhone X Plus” slĂ€pps i september.

Kuo tror att Ärets iPhone-evenemang kommer att planeras till veckan den 9 september med förbestÀllningar som accepteras frÄn och med den 14 september med ett eventuellt lanseringsdatum pÄ fredagen den 21 september. .

Trots den lilla förseningen förvÀntar sig Kuo att 6,1-tums iPhone-modellen stÄr för 5o till 55 procent av iPhone-försÀljningen resten av Äret och 65 till 70 procent av försÀljningen under första halvÄret 2019.

Tidigare idag publicerade Bloomberg sin senaste rapport om iPhone-serien 2018. Det hĂ€vdar att Ă„rets modeller beskrivs av vissa pĂ„ Apple som en “S-Ă„r” -lansering eftersom det inte förvĂ€ntas bli nĂ„gon betydande designförĂ€ndring över hela linjen. Alla tre nya modellerna ska se ut som iPhone X 2017, förutom med större skĂ€rmar och uppdaterade interner.

Vi förvÀntar oss att Apple officiellt tillkÀnnager sitt Fall-evenemang de nÀrmaste dagarna. Förutom nya iPhones bör evenemanget Àven innehÄlla tillkÀnnagivandet av tvÄ nya iPad Pro-modeller och fjÀrde generationens Apple Watch.