Officiell Facebook Share Count Button för din WordPress

Officiell Facebook Share Count Button för din WordPress

För inte sÄ lÀnge sedan delade vi hur du kan lÀgga till en live facebook-delningsknapp pÄ din WordPress-webbplats med ett tredjepartsskript. NÄvÀl, Facebook har beslutat att slÀppa den officiella versionen av fshare-rÀkna-knappen, sÄ varför förlita sig pÄ tredjepartsskriptet lÀngre?

För att lÀgga till den officiella Facebook-delningsknappen öppnar du helt enkelt en temafil du vÀljer och lÀgger till följande kod:


<a name="fb_share" type="box_count" href="http://www.facebook.com/sharer.php">Share</a><script src="https://static.ak.fbcdn.net/connect.php/js/FB.Share" type="text/javascript"></script>

Koden ovan kommer att lÀgga till en stor tweetmeme-liknande knapp som kommer att visas i mer som en rutform. Om du vill visa en kompakt version anvÀnder du bara koden nedan:


<a name="fb_share" type="button_count" href="http://www.facebook.com/sharer.php">Share</a><script src="https://static.ak.fbcdn.net/connect.php/js/FB.Share" type="text/javascript"></script>

Vik gÀrna runt koderna med vilken styling du vill. För ytterligare dokumentation och alternativ besök den officiella Facebook-sidan.