Officiell Galaxy Note 9-promovideo frÄn Samsung lÀcker innan meddelandet

Officiell Galaxy Note 9-promovideo frÄn Samsung lÀcker innan meddelandet

Vi vet att Samsung kommer att packa upp nÀsta anteckning vid ett medieevenemang den 9 augusti, och nu har det som verkar vara en legitim PR-video för den kommande enheten uppenbarligen lÀckte ut. Om det Àr en indikation kommer phablet-klassenheten att likna förra Ärets modell.

PÄ insidan har den nÀstan sÀkert snabbare processorer och uppgraderade kameror. Videon nÀmner en SD-kortplats som gör det möjligt för anvÀndare att utöka det inbyggda flashminnet till upp till en terabyte. Det sydkoreanska konglomeratet slÀppte förra veckan teaservideor frÄn Unpacked 2018 som har bekrÀftat ovannÀmnda funktioner och förbÀttringar.

HÀr Àr videon.

Den kommande phableten har redan lÀckt ut heltÀckande

PÄ tal om förbÀttringar förvÀntas till exempel nÀsta anteckning ha en nÄgot större skÀrm och batteri, en uppgraderad S-Pen-penna och förbÀttrade kameror. SÄ lÄngt utseendet gÄr, kÀllor berÀttade Bloombergs Mark Gurman att Not 9 kommer att vara vÀldigt nÀra den senaste Galaxy S9 +, men med en kvadratisk design.

Samsung skickade nyligen ut pressinbjudningar till sitt nĂ€sta “Uppackade” pressevenemang, som planeras Ă€ga rum torsdagen den 9 augusti kl 11 ET dĂ€r det kommer att avslöja not 9 och andra nya produkter.

Ser du fram emot nÀsta anteckning? Gillar du Samsungs multitasking phablet?

LĂ„t oss veta i kommentarerna!