Ohana, Lovbox, Jumprope och andra appar att kolla in i helgen

Ohana, Lovbox, Jumprope och andra appar att kolla in i helgen

Den hÀr veckans utgÄva av vÄra Apps of the Week Roundup har en ny typ av socialt nÀtverk som kretsar kring ömsesidiga anslutningar, en digital tidskapsel av olika slag och en app för att lÀra sig nya fÀrdigheter. Och som alltid har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Ohana

Att trÀffa nya mÀnniskor som kan bli viktiga vÀnskap kan vara svÄrt. Ett bra sÀtt att trÀffa nya mÀnniskor Àr genom gemensamma vÀnner, men tyvÀrr hÀnder det inte för ofta. Det Àr dÀr Ohana kommer in. Appen gör det lÀttare genom att ansluta dig till dem som har gemensamma vÀnner och lÄta dig dela roliga meddelanden och foton med varandra.

Ladda ner gratis

Lovbox

Lovbox Àr en datofokuserad samlingsapp dÀr du kan lagra vackra foton och komma ihÄg vÀrdefulla stunder du har delat med dina nÀra och kÀra. Funktionerna inkluderar fotosamling, bildtexter dÀr du kan skriva ner dina kÀnslor och andra anteckningar om bilderna och pÄminnelser om viktiga datum som födelsedagar. Det finns inget banbrytande hÀr, men att leka med detta kan bara fÄ dig att le.

Ladda ner gratis

Hopprep

Jumprope hjÀlper dig att upptÀcka hur du gör nÄgot nytt frÄn inspirerande skapare som Àlskar att visa upp sitt hantverk. Knacka igenom steg-för-steg-guider för allt frÄn smink till matlagning, fitness, hantverk och mer. Plus om du vet hur du gör nÄgot kan du ladda upp dina egna handledning. Jag kÀnner att vi har sett nÄgra sÄdana appar tidigare, men Àrligt talat ju fler av dem, desto bÀttre.

Ladda ner gratis

Pivotol

VÀlkommen till Pivotol, det eleganta oÀndliga blockpusselspelet med en twist! Pivotol har en elegant design och enkla regler, men den enkelheten leder till oerhört tillfredsstÀllande och oÀndligt roligt spel. Tryck bara pÄ och svep pÄ valfri svÀng för att rotera de omgivande blocken och anslut 6 eller fler block av samma fÀrg för att förstöra dem.

Ladda ner gratis

Krigsplan: WW2 Dogfight

Hoppa in i cockpiten pĂ„ ett krigsflygplan och hoppa in pĂ„ slagfĂ€ltet i andra vĂ€rldskriget i detta spĂ€nnande kampflygningsspel. Den har över 30 historiska plan, intuitiva kontroller med anvĂ€ndarvĂ€nlig flygmekanik, vacker 3D-grafik och mycket mer. Och inte bara flyger du flygplan utan du mĂ„ste ocksĂ„ hantera din bas — köpa flygplan, rekrytera och utbilda piloter etc.

Ladda ner för 6,99 USD

Andra appnyheter att kolla in