Oilist, Picassort, Divvy och andra appar att kolla in i helgen

Oilist, Picassort, Divvy och andra appar att kolla in i helgen

Den hÀr veckans utgÄva av vÄra Apps of the Week-sammanfattning innehÄller en virtuell pocketartist, en fotosorteringsapp och en app som hjÀlper dig att spara pengar med vÀnner. Och som alltid har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Oilist

Den hĂ€r appen Ă€r inte ny, men om du inte kĂ€nner till den Ă€r den definitivt vĂ€rt att kolla in. Oilist Ă€r en app som gör din iPhone till en artist. Du ger den en bild och den förvandlar den automatiskt till ett Ă€kta och unikt konstverk – mĂ„lat precis framför dig i realtid. Funktionerna inkluderar 48 oĂ€ndligt anpassningsbara stilar, 17 olika förinstĂ€llningar, 15 penslar och 13 mĂ„lningsmods. Plus, till skillnad frĂ„n de flesta filterappar, skapar Oilist aldrig samma resultat tvĂ„ gĂ„nger.

Ladda ner för $ 2,99

Picassort

HÀr Àr en enkel app som hjÀlper dig att förvandla din fotosamling. TÀnk pÄ alla bilder du har pÄ din telefon som inte tillhör ett album. Picassort skrapar din kamerarulle för dessa foton och lÄter dig dela, favoritera och ta bort dem eller till och med lÀgga till dem i album. Du kan söka i album efter namn, fÀsta album överst och till och med lÄta appen sortera dina foton automatiskt Ät dig.

Ladda ner för $ 0,99

Divvy

Planerar en resa? PÄ vÀg till en konsert? Att sÀtta ihop en födelsedagsfest? Kolla in Divvy. Det Àr en app för sociala besparingar som lÄter dig spara pengar tillsammans med vÀnner, familj eller en betydande annan. Du kan hÄlla varandra ansvariga, övervaka dina framsteg och fira nÀr du nÄr dina mÄl. Funktionerna inkluderar end-to-end-kryptering för ökad sÀkerhet, support för de flesta större banker, Äterkommande insÀttningar och mer.

Ladda ner gratis

PolyRocket Asteroid Runner

Undvik spÀrren av rymdstenar i denna Àndlösa löpare med titeln PolyRocket Asteroid Runner. Det Àr ett vÀldigt grundlÀggande spel, sÄ det finns inte en mÀngd funktioner att lista, bara vet att det Àr ett enkelt spel att spela och ett mycket tufft spel att bemÀstra. Om du Àr intresserad av Asteroid-genren alls Àr Runner vÀrt att kolla in i helgen. Det finns en enda IAP

Ladda ner gratis

Slashy Knight

Ge dig ut pÄ en fantastisk resa genom underbara blockerade lÀnder, fulla av onda monster för att besegra och episka uppdrag att avsluta! Rekrytera nya hjÀltar och sjukare deras fantastiska krafter! Har du nÄgonsin drömt om att rÀdda vÀrlden som riddare? Nu Àr din chans! Slashy Knight erbjuder dig en fullstÀndig RPG-utforskare-löparupplevelse med dynamisk spelning, kontroller med en finger, progressiva karaktÀrer och mycket mer.

Ladda ner gratis

Andra apprelaterade nyheter att kolla in