Öka din publikstorlek genom tillgĂ€nglighet (BloggvĂ€rlden 2010)

BuySellAds

Det hĂ€r inlĂ€gget Ă€r en sommar av presentationen “Öka din publikstorlek genom tillgĂ€nglighet” levererad av Allison Sheridan pĂ„ Blog World Expo 2010.

TÀnk dig ett ögonblick att din webbplats skulle skadas en dag. FrÄn och med den dagen skulle ungefÀr en halv miljard mÀnniskor som för nÀrvarande har potential att komma Ät din webbplats mötas med en förvrÀngd webbplats eller ingenting alls nÀr de navigerade till din webbplats. Skulle du arbeta för att fixa det?

Tro det eller ej, din webbplats Àr förmodligen redan trasig. Uppskattningsvis 314 miljoner mÀnniskor Àr synskadade och 278 miljoner Àr hörselskadade och nÀr de navigerar till din webbplats avvisas mÄnga av dem eftersom du inte har tagit dig tid att göra dina sidor tillgÀngliga för dem. Om du vill ha den publiken mÄste du göra Àndringarna nedan och snabbt, eftersom du förlorar mer av denna potentiella publik varje dag som din sida sÀger trasig.

TillgÀnglighet i Podcasting

Podcasting öppnade en ny vÀrld för blinda genom att erbjuda fantastiskt ljudinnehÄll i sÄ mÄnga Àmnen gratis. Men hur du visar din podcast kan betyda skillnaden mellan en stor stöta hos anvÀndarna eller isoleringen av dina hörselskadade och synskadade anvÀndare. Fixa de tvÄ följande saker du och kommer att göra en vÀrld av skillnad i anvÀndarnas upplevelse.

    Formatera. Om du inte erbjuder din podcast i MP3 förlorar du alla med ett skÀrmlÀsningsprogram. SkÀrmlÀsare kan inte öppna nÄgonting i AAC-format, trots förbÀttringen av komprimeringen. SÄ om du mÄste ha AAC-format för ljudkvalitet, ange en lÀnk Àven för MP3-nedladdningar sÄ att du inte tappar din synskadade publik. Avskrifter. Podcasts kan manus eller improvisera, men om du inte tillhandahÄller ett transkript eller konturer nÄgonstans kommer du att förlora din hörselskadade publik. Produkter som Dragon Naturally Speaking, Express Scribe och Nuance.com kan tillhandahÄlla verktyg för att transkribera din podcast snabbt och enkelt och Àr billigare Àn traditionella transkriptionstjÀnster. Att lÀgga ut ett transkript har ocksÄ sidofördelen att göra innehÄllet i ditt inlÀgg sökbart i Google. Runt det Àr det bra att göra.

TillgÀnglighet i traditionell bloggning

Traditionella textbaserade bloggar Ă€r bra för döva, men kan visa sig vara utmanande för blinda som förlitar sig pĂ„ skĂ€rmlĂ€sare. ÅtgĂ€rda följande saker och se din anvĂ€ndaruppskattning vĂ€xa.

    RubrikmÀrken. Beteckna inte viktiga delar av ett inlÀgg med fetstil eller kursiv stil. Att göra det betyder ingenting för skÀrmlÀsare. AnvÀndning av traditionella XML-rubriktaggar gör det möjligt för anvÀndare med skÀrmlÀsare att hoppa till viktiga avsnitt utan att tÀnka igenom och möjliggöra en snabb tradition om du skulle överföra din blogg till ett annat tema. Alt-taggar. Vi har vetat i flera Är att alt-taggar i bilder var viktiga, men vÀldigt fÄ mÀnniskor var uppmÀrksamma. Alt-taggarna för bilder lÀses inte bara av skÀrmlÀsare, de visas ocksÄ om en av dina lÀnkbilder skulle gÄ sönder. Att vara beskrivande i dina alt-taggar kommer att visa sig fördelaktigt och dina lÀsare kommer att uppskatta det. CAPTCHA. Om du anvÀnder en CAPTCHA för att förhindra skrÀppost pÄ din webbplats, se till att den Àr tillgÀnglig. Endast visuella CAPTCHA gör det omöjligt för dina synskadade anvÀndare att registrera eller lÀmna kommentarer pÄ din webbplats utan hjÀlp. Ett enkelt sÀtt att ÄtgÀrda detta Àr att anvÀnda gratis reCAPTCHA frÄn captcha.net eller implementera bÀttre skrÀppostfilter och ta bort CAPTCHA tillsammans. InbÀddade videor. Medan stora videosajter som YouTube Àr tillgÀngliga för skÀrmlÀsare och tillÄter dem med skÀrmlÀsare att spela, pausa och uppdatera videor, Àr mÄnga av deras inbÀddade videor inte tillgÀngliga (detta inkluderar inbÀddade YouTube-videor). Tills detta problem Àr löst rÀcker det att tillhandahÄlla liten text under dina inbÀddade videor med en direktlÀnk till videosidan. Du kan till och med dölja den hÀr texten genom att matcha textfÀrgen till fÀrgen pÄ din bakgrund, pÄ det sÀttet kommer bara personer med skÀrmlÀsare att se den.

SÄ varför ska du gÄ igenom alla dessa problem? Eftersom din publik kommer att uppskatta det. Att vara tillgÀnglig hjÀlper inte bara till att öka din publik, men det kommer att öka din relation till din nuvarande syn och hörselskadade anvÀndare. Att fÄ ett brev frÄn en syn- eller hörselskadad fan av din webbplats Àr allt som krÀvs för att du ska kunna se hur fördelaktiga dessa enkla förÀndringar kan vara.

Sponsorer

BuySellAds
BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

Kontakta mig

Kontakta mig
ContactMe Àr det enklaste sÀttet att organisera och vÀxa ditt företag / blogg. Du kan skapa kontaktformulÀr och anvÀnda alla verktyg de har att erbjuda för att hÄlla dig uppdaterad med alla potentiella kunder och eventuellt konvertera dem till kunder.

Aviva webbkatalog

Aviva webbkatalog

Aviva Web Directory Ă€r en av de mest prestigefyllda webbkatalogerna pĂ„ internet. Den har funnits pĂ„ webben sedan 2005 och har tusentals webbplatser listade i den. Jeff var snĂ€ll nog att vara en av vĂ„ra dagliga sponsorer. Han ger ocksĂ„ 25 $ rabatt pĂ„ alla noteringspriser om du anvĂ€nder kupongen “wpbeginner”. FĂ„ din webbplats listad i deras för SEO-fördelar.

Framstegsteman

Framstegsteman

Framsteg Ă€r mycket mer Ă€n ett WordPress-tema. Det Ă€r ett system för gör-det-sjĂ€lv-Ă€gare och utvecklare att skapa webbplatser med enkelt dra och slĂ€pp. Du kan skapa ditt eget WordPress-tema pĂ„ bara nĂ„gra minuter genom att helt enkelt klicka, dra och slĂ€ppa. Det Ă€r en av de mest populĂ€ra ramarna för WordPress-teman. Grant var vĂ€nlig nog för att ge WPBeginner-anvĂ€ndare 20% rabatt pĂ„ kupongen. AnvĂ€nd bara kupongen “wpbeginner”.

StudioPress-teman

StudioPress WordPress-teman

Tidigare kÀnd som de berömda Revolution Teman, har StudioPress alltid strÀvat efter excellens och producerat högkvalitativa teman. Det Àr en av de mest populÀra temaleverantörerna.