Omröstning: vilken iPhone XR-färg valde du?

Omröstning: vilken iPhone XR-färg valde du?

iDownloadBlog körde en snabb icke-vetenskaplig undersökning före iPhone XR-förbeställningar för att mäta ditt intresse för enheten och få en känsla av dina köpintentioner innan lanseringen. Apple har förbeställt dessa färgglada telefoner sedan i fredags och vi är naturligtvis angelägna om att lära oss vilken färg du har valt och varför. Bra att det finns en omröstning för det!

VIKTIG: Vänligen avstå från att rösta om du inte har förbeställt en iPhone XR, även om du kanske planerar att skaffa en, för att undvika att skeva omröstningsresultaten. Syftet med denna undersökning är att avgöra vilken iPhone XR-färg som är den mest populära bland tidiga iPhone XR-användare.

S√• … Vilken iPhone XR-f√§rg valde du? V√§nligen avge din r√∂st utan vidare.

När vi talar om färg kommer du inte att hitta en bättre visuell jämförelse av dessa färgglada iPhone XR-finish än Marques Brownlees snabba praktiska video-genomgång i 8K med sin galna röda kamerarigg inuti demoområdet efter septemberhändelsen.

Jag tog mig friheten att bädda in det här klippet precis nedanför.

√Ąr iPhone XR ett bra valuta f√∂r pengarna?

Det √§r upp till dig att best√§mma sj√§lv eftersom priset √§r vad du betalar f√∂r. Det betyder inte att vi inte ska prata om dess uppfattade “svagheter” – det vill s√§ga de omr√•den d√§r Apple minskade p√• funktioner eller inte anv√§nde den senaste tillg√§ngliga tekniken.

Till att börja med har $ 749-telefonen banden på sidorna som är gjorda av aluminium snarare än det mycket mer premium-rostfria stålet. Du får inte heller 3D Touch och XR har en enda kamera på baksidan så ingen 2x optisk zoom för dig men du får, förvånansvärt, Apples bokeh Portrait-effekt (tack vare fokuspixlar och maskinvarustyrd maskininlärning), samt Smart HDR och den kraftfulla djupkontrollfunktionen.

Slutligen använder den här telefonen inte de överlägsna OLED som finns på X / XS / Max-modellerna. Som ett resultat kommer du inte att få äkta HDR-video även om den spelar Dolby Vision och HDR10-innehåll med hjälp av ditheringstekniker för att simulera högt dynamiskt omfång som med iPhone 8-modellerna.

Kanske mest nedslående är 6,1-tums Liquid Retina-skärm på iPhone XR inte full HD så förvänta dig nedskalning när du tittar på 1080p-video på den här saken Рäven om Apples marknadsföringschef och folk som har sett det personligen svär att du skulle vara svår- tryckt för att urskilja pixlarna.

Glöm inte att berätta varför du valde en specifik XR-färg i kommentarerna nedan!