OnePlus 8 Pro fÄr sitt första prisfall idag

OnePlus 8 Pro fÄr sitt första prisfall idag

OnePlus 8 Pro Àr en smarttelefon med flaggskepp med ett pris att matcha, men idag kan du fÄ en betydande rabatt pÄ den olÄsta modellen.

Amazon sÀljer nu OnePlus 8 Pro till ett rabatterat pris. Denna affÀr gÀller den olÄsta modellen, som stöder 5G pÄ T-Mobile och 4G LTE pÄ AT&T, T-Mobile och Verizon. BÄde Onyx Black och Ultramarine Blue fÀrgerna sÀljs.

Detta Àr den första betydande rabatten vi har sett pÄ OnePlus 8 Pro sedan lanseringen. Och eftersom du fÄr den olÄsta modellen kan du ta den med dig om du vÀljer att byta operatör i framtiden, plus att du fÄr programuppdateringar direkt frÄn OnePlus.

OnePlus 8 Pro har en 6,78-tums 2168×1440 AMOLED-skĂ€rm med 120Hz uppdateringsfrekvens, smala ramar och en hĂ„lslag 16MP selfie-kamera. Den har en fyrkamera bakre kamera som innehĂ„ller en 48MP huvud snapper, 8MP teleobjektiv, 48MP ultrabred kamera med 120 graders synfĂ€lt och en 5MP fĂ€rgfilterlins.

Inuti OnePlus-flaggskeppet finns en Snapdragon 865-processor ihop med 12 GB RAM, 256 GB inbyggt lagringsutrymme och ett 4510 mAh-batteri. BÄde 30 W trÄdbunden och trÄdlös snabbladdning stöds, sÄ att du kan fylla pÄ det batteriet brÄttom.

Om du vill lÀra dig mer om OnePlus 8 Pro innan du plockar ner för en kan du titta pÄ vÄr videorecension hÀr.