Pascal ger en ny volym HUD-upplevelse i iOS 11

Pascal ger en ny volym HUD-upplevelse i iOS 11

Nu skriker hela världen över hur grymma iOS-volymer HUD ser ut. Det dyker upp mitt i skärmen och avbryter ditt arbetsflöde i flera sekunder innan det långsamt försvinner.

Otaliga jailbreak-justeringar har tagit itu med denna situation tidigare, men ett av de sexigaste exemplen att starta i Cydia för sent är Pascal av iOS-utvecklare.

I skärmdumpsexemplet ovan kan du se hur Pascal ersätter benvolymen HUD med ett modernt gränssnitt som du fysiskt kan interagera med.

Inte bara visas Pascal högst upp på din skärm som en aviseringsbanner där det inte kan hindra ditt arbetsflöde, men det innehåller funktioner som gör volymen HUD funktionellt användbar snarare än att bara vara en enkel indikator.

Du kommer att märka att Pascal visar din volymnivå som en numerisk procentsats och en förloppsindikator snarare än med en serie glödande block under en glyf, men den har också integrerade musikreglage och nu spelar information komplett med albumkonst.

Från och med nu är det du ser vad du får; men utvecklaren lovar mer att komma, inklusive:

I sin nuvarande form har Pascal inga alternativ att konfigurera, men vi f√∂rv√§ntar oss att det kommer att f√∂r√§ndras n√§r utvecklaren l√§gger till nya funktioner i framtiden. √Ąnd√• √§r Pascal en betydande f√∂rb√§ttring av iOSs lagervolym HUD, och det kan vara v√§rt att prova om du √§r tr√∂tt p√• Apples sk√§mt med en volym HUD.

Om du vill ge Pascal ett skott är det tillgängligt från Cydias Packix-förvar för 1,50 $. Tweak fungerar på alla jailbreakade iOS 11-enheter.

Tror du att Pascal är en förbättring av iOS-volymen HUD? Diskutera i kommentarerna nedan.