PÄstÄdda iPhone XI-renderingar visar upp trippel bakre kamerainstÀllning

PÄstÄdda iPhone XI-renderingar visar upp trippel bakre kamerainstÀllning

Bara nÄgra dagar in i det nya Äret ser vi tidigt pÄ vad som kan vara Apples flaggskepps iPhone för 2019.

Render som hÀvdar att de visar iPhone XI eller iPhone 11. Delas av OnLeaks och vi kan se baksidan av en iPhone med en trippel bakre kamerainstÀllning i ett utskjutande hölje. De tre kamerorna Àr utformade i ett sicksackmönster med en blixt ovanför dem och en kamera under dem. Det Àr oklart vilka funktioner dessa tre kameror skulle erbjuda, men pÄ iPhone XS och XS Max finns det en vidvinkelkamera och en 2x optisk zoom snapper.

Det sÀgs att 2019-iPhone-modellerna för nÀrvarande Àr i EVT-scenen (Engineering Validation Test), vilket innebÀr att detta fortfarande Àr en tidig design. Stegen för designvalideringstest (DVT) och produktionsvalideringstest (PVT) följer EVT-steget.

Denna zig-zag-kamerainstÀllning ser definitivt lite konstig ut. Vanligtvis med instÀllningar för flera kameror Àr kamerorna i en rak linje antingen horisontellt eller vertikalt. Dessutom gör sicksackmönstret pÄ denna pÄstÄdda iPhone XI att det utskjutande kamerahuset ser ganska stort ut.

Allt sagt, det Àr möjligt att Apple anvÀnder detta sicksackmönster av en anledning. Kanske om de skulle lÀgga ut de tre kamerorna vertikalt i en rak linje, skulle de behöva placeras sÄ mycket att det vertikala kamerahuset skulle vara superlÄngt, vilket kan se konstigt ut.

Vad tycker du om den hÀr lÀckta iPhone XI-designen?