Pippity – Ett WordPress Popup-plugin som slĂ„r av dina strumpor

Pippity - Ett WordPress Popup-plugin som slÄr av dina strumpor

Alla som har en framgÄngsrik blogg eller en online-nÀrvaro hÄller med om att det Àr mycket viktigt att skapa en e-postlista. Under Ären har vi försökt mÄnga tekniker för att fÄ fler e-postprenumeranter. Efter att ha provat flera WordPress-leadgenerations-plugins, samarbetade vÄr grundare Syed Balkhi med Thomas Griffin och bestÀmde sig för att skapa en perfekt lösning som ger resultat. I den hÀr artikeln kommer vi att visa dig hur vi organiskt ökade vÄra e-postprenumeranter med 600% pÄ mindre Àn en mÄnad genom att anvÀnda OptinMonster.

Vissa av er skulle tro att 600% tillvĂ€xt antagligen innebar att vi inte fick mĂ„nga prenumeranter tidigare. Det Ă€r inte sant. Dagligen skulle vi fĂ„ cirka 70 – 80 nya prenumeranter frĂ„n sidofĂ€ltet, kontaktformulĂ€r och andra mĂ„lsidor pĂ„ webbplatsen. Genom att göra en enda Ă€ndring pĂ„ webbplatsen kunde vi öka vĂ„r dagliga e-postregistreringshastighet till cirka 445 – 470 nya prenumeranter per dag. Det Ă€r en 600% tillvĂ€xt med samma mĂ€ngd trafik som tidigare.

SÄ vad förÀndrades? Tja, vi började anvÀnda OptinMonster.

Vad Àr OptinMonster?

OptinMonster Àr en blygenereringsprogramvara och det bÀsta WordPress-popup-tillÀgget. Det lÄter dig enkelt skapa och integrera mycket effektiva optin-formulÀr pÄ din webbplats.

Den integreras med alla större e-posttjÀnstleverantörer, och den kommer med kraftfulla funktioner som inriktning pÄ sidnivÄ, A / B-delningstestning och exit-intention-teknik.

Med OptinMonster kunde vi skapa en smart ljusbox-popup med exit-intention.

VÀnta, suger inte alla popup? Ja, de flesta popup-fönster suger för att de inte har gjort rÀtt.

Vad Àr en Smart Lightbox-popup?

En genomsnittlig popup öppnas vanligtvis i ett separat fönster (normalt nÀr du besöker en webbplats eller nÀr du klickar pÄ skÀrmen). De Àr freaking irriterande som heck. Sedan finns det andra popup-fönster i lightbox som du förmodligen ser mÄnga bloggare anvÀnder. Det hÀr Àr rutor som öppnas inom samma fönster, vanligtvis precis nÀr du besöker webbplatsen. Dessa Àr inte lika dÄliga, men de kan definitivt irritera vissa anvÀndare. DÄ finns det en smart ljusbox-popup.

Smart lightbox popup Àr ett riktat meddelande som öppnas pÄ en viss sida direkt nÀr anvÀndaren ska lÀmna.

Hur Àr det inte irriterande?

Vi körde ett delat test pÄ WPBeginner för att se hur popup-ljuseffekter pÄverkar vÄr studsfrekvens och om vi fÄr nÄgra anvÀndarklagomÄl.

Det första vi hittade var att avvisningsfrekvensen pÄ en sida med en utgÄende avsiktlig ljusruta var exakt densamma som sidan utan ljusruta. För det andra hade vi absolut nollanvÀndarklagomÄl. Sist men inte minst mÀngden nya e-postabonnenter vi fick med exit-intention lightbox var betydande.

Exit-intention Magic

Den viktigaste anledningen till detta fenomenala resultat Àr exit-intention. Varför? Eftersom anvÀndarna som skulle lÀmna din webbplats lÀmnar ÀndÄ. Med hjÀlp av exit-intention-tekniken kunde vi konvertera övergivande besökare till prenumeranter.

OptinMonsters exit-intention-teknik spÄrar anvÀndarens mus gest och hastighet nÀr de blÀddrar igenom din webbplats. Detta gör det möjligt för pluginet att upptÀcka det exakta ögonblicket som anvÀndaren ska lÀmna och uppmanar dem med en riktad kampanj.

Till skillnad frÄn andra irriterande exit-popup-fönster hindrar det inte anvÀndaren frÄn att lÀmna. De kan stÀnga fönstret som vanligt. Men vad detta gör Àr att ge dig en ny fastighet, tekniskt sett en extra sidvisning, för att behÄlla den besökaren och eventuellt fÄ dem att prenumerera.

De flesta besökare lÀmnar din webbplats utan att prenumerera Àven nÀr de gillar innehÄllet. Varför? Eftersom de har en kort uppmÀrksamhet, och det finns ingen tydlig uppmaning till handling pÄ de flesta sidor. OcksÄ pÄ grund av den korta uppmÀrksamhetstiden kommer de förmodligen aldrig att ÄtervÀnda till din webbplats.

Om du nu gör det enkelt för dem att prenumerera och ge dem en mild pÄminnelse, Àr de mycket mer benÀgna att prenumerera. Om du erbjuder dem en gratis bonus Àr det Ànnu bÀttre.

Hur man anvÀnder OptinMonster för att fÄ maximala fördelar

Du tÀnker nog att det kommer att bli en komplex installation. Det Àr det verkligen inte. Det tog oss mindre Àn tio minuter att fÄ allt detta instÀllt. Det första du behöver göra Àr att skaffa OptinMonster. Det Àr ett kommersiellt WordPress-plugin med 3 olika nivÄer. Exit-intention-tekniken som vi nÀmnde ovan finns i Pro-nivÄplanen. Det kommer med en 14-dagars pengarna tillbaka-garanti, sÄ du kan anvÀnda produkten för att se om det ökar dina e-postprenumeranter eller inte. Om det inte gör det ber du bara om Äterbetalning.

NĂ€r du har fĂ„tt plugin installerar du och aktiverar det. Processen liknar alla andra plugin-program. NĂ€sta sak du vill göra Ă€r att ansluta till din e-postmarknadsföringstjĂ€nst som Aweber, MailChimp etc. Även om den processen Ă€r ganska intuitiv finns det dokumentation tillgĂ€nglig. Nedan ser vĂ„r konfigurationsskĂ€rm ut:

PÄ installationsskÀrmen sÄg vi till att vi krÀver dubbel optin för att följa MailChimp-reglerna. Vi sÄg ocksÄ till att vÄr cookie varar 30 dagar, sÄ nÀr anvÀndaren stÀnger den kommer de inte att se den pÄ ytterligare 30 dagar. Sist men definitivt det viktigaste, vi sÄg till att exit-intention Àr aktiverat. Ja, den kraftfulla tekniken krÀver bara en kryssruta för att aktivera.

DĂ€refter anvĂ€nde vi det inbyggda temat ”Fallstudie” som följer med OptinMonster. VĂ€lj dem och klicka pĂ„ Öppna Design Customizer-knappen.

OptinMonster Lightbox-teman

Designanpassaren fungerar precis som WordPress-temananpassaren. AnvÀnd den för att anpassa din optin. Nedan följer en förhandsvisning av hur vÄr optin ser ut:

OptinMonster Design Customizer

Slutligen gjorde vi det möjligt att visa det bara pÄ enstaka inlÀggssidor pÄ webbplatsen.

Resultat

SÄ den hÀr 10 minuters installationen resulterade i nÀra 3200 nya prenumeranter den senaste veckan. Se statistiken nedan:

OptinMonster-statistik

Obs! Optins körs inte hela webbplatsen. Det Àr bara pÄ enstaka inlÀgg.

Vi arbetar nu med att skapa riktade kampanjer för specifika sidor, kategorier och anpassade inlÀggstyper, sÄ att vi kan skapa en hyperinriktad e-postlista.

Slutgiltiga tankar

Ja, vi hatar popup-fönster precis som alla andra, men det hÀr Àr annorlunda. NÀr du skapar en riktad kampanj och ger anvÀndarna vad de vill, kommer de gÀrna att prenumerera. Uppgifterna ovan Àr ett bevis pÄ det.

Vi fick ingen extra trafik och vi gjorde inga speciella kampanjer. Vi anvÀnde helt enkelt OptinMonster för att förvandla övergivande besökare till prenumeranter.

OptinMonster har ocksÄ andra optin-typer (sidfot och bildrutor) för dem som inte vill anvÀnda popup-fönstret lightbox. Fler optin-typer Àr ocksÄ pÄ gÄng och kommer att slÀppas under de kommande mÄnaderna.

Om du vill fÄ fler e-postprenumeranter och förbÀttra dina leadgenereringsinsatser i WordPress rekommenderar vi starkt att du börjar anvÀnda OptinMonster.

Åh och hĂ€r Ă€r 10% rabatt pĂ„ OptinMonster-kupongen, skriv bara koden WPB10.

Vilka tekniker har du anvÀnt för att skapa din e-postlista? LÄt oss veta genom att lÀmna en kommentar nedan.