Pippity vs. Popup Domination (Vilken Àr ett bÀttre val?)

Pippity vs. Popup Domination (Vilken Àr ett bÀttre val?)

Uppdatering: Efter nÄgra Är med att testa olika plugins insÄg vi att de flesta lösningarna var buggiga och inte löste alla problem. DÀrför skapade vi en mycket bÀttre lösning för vÄra egna webbplatser. Den har A / B-test, inbyggd rapportering, massor av fantastiska mönster, olika optin-typer, exit-intention och mycket mer. Du kan fÄ det pÄ Kolla in OptinMonster.

LÀs gÀrna artikeln nedan, men denna jÀmförelse har inte uppdaterats pÄ ett tag. Vi rekommenderar bara vad vi anvÀnder. I det hÀr fallet anvÀnder vi ett plugin som vi skapade sjÀlva eftersom vi bara vill anvÀnda det bÀsta.

Kolla in OptinMonster

Vi gjorde ocksÄ en fallstudie om hur OptinMonster tillÀt oss att öka vÄra e-postprenumeranter med 600%. Branschexperter som Search Engine Journal, Chris Brogan, John Dumas och olika andra ser ocksÄ bra resultat.

För inte sÄ lÀnge sedan skrev vi vÄr recension om ett plugin som heter Pippity. I kommentarerna frÄgade vissa anvÀndare vad som Àr skillnaden mellan Pippity och den berömda Popup Domination. Som utlovat kommer vi att jÀmföra de tvÄ pluginsna sida vid sida för att bestÀmma fördelarna och nackdelarna med var och en. Vi Àr vÀnner med bÄde Michael Dunlop frÄn Popup Domination och Grant Griffiths of Pippity, sÄ det hÀr blir sÄ Àrligt som det blir.

Om du undrar vad fan gör dessa plugins? Kort sagt, de lÄter dig skapa popup-fönster i lightbox i WordPress för att öka opt-in-hastigheten för ditt nyhetsbrev via e-post. LÄt oss nu se var dessa plugins stÄr nÀr du jÀmför dem sida vid sida.

Funktioner

BÄda pluginsna gör att du kan skapa popup-fönster för lightbox för din WordPress-webbplats, men den ena har betydligt bÀttre funktioner som den andra saknar.

Pippity lÄter dig ha flera popup-fönster. Popup-dominans gör det inte. Pippity ger dig möjlighet att göra split A / B-testning. Popup-dominans gör det inte. Pippity har alternativet Avancerade filter för (referrerstatus, anpassade inlÀggstyper, öppna i slutet av inlÀgget och specifikt inlÀgg). Popup-dominans lÄter dig bara vÀlja i kategorier eller specifika sidor. Pippity har analyser. Popup-dominans gör det inte. Pippity lÄter dig visa endast för utloggade anvÀndare medan Popup Domination inte har det hÀr alternativet. Pippity tillÄter anpassade kakor, Popup Domination har inte Pippity har en bonus Popup Bar-funktion Popup Domination har Exit Popups. Pippity gör det inte. Popup-dominans har möjlighet att öppna popup nÀr musen lÀmnar webbplatsen, Pippity gör det inte.

Om du mÀrker att Pippity helt klart vinner i funktionskategorin.

AnvÀndarvÀnlighet (UI / UX)

BÄda pluginsna Àr ganska lÀtta att anvÀnda men ett plugin gör verkligen jobbet mycket enklare.

Du mÄste klicka manuellt pÄ Popup-dominanslÀnken nÀr du gÄr igenom processen för att skapa en popup. Det finns inget alternativ att spara och fortsÀtt till nÀsta steg.

Pippity guidar anvÀndare genom att erbjuda alternativet Spara och fortsÀtt i slutet av varje steg. Det övergripande anvÀndargrÀnssnittet för Pippity Àr mycket mer vÀnligt för nya anvÀndare medan Popup Domination saknar styling pÄ sina sidor som mallfÀlt, listpunkter etc.

En sak som Pippity saknar nÀr det gÀller anvÀndargrÀnssnittet Àr Activate-knappen som vi pÄpekade i vÄr videorecension. NÀr du Àr klar med att skapa din popup, vet du aldrig att den Àr inaktiv. Du mÄste klicka pÄ den lilla Aktivera-knappen. Popup-dominans eftersom det bara lÄter dig skapa en popup, har ett tydligt sÀtt att berÀtta för anvÀndaren nÀr den Àr inaktiv.

Vinnare: Pippity

Front-End Design

Vackra mönster ökar omvandlingen. Popup-dominans kommer med 7 förbyggda mallar medan Pippity levereras med 8 förbyggda mallar. Även om designen Ă€r mycket lika, var det en stor debatt mellan grundarna pĂ„ Twitter, men vi tror att Popup Dominations grafik Ă€r av bĂ€ttre kvalitet. Pippitys mallar verkar sakna designtouchen som förbyggda mallar för Popup Domination har.

Design Àr subjektivt för betraktarens öga, sÄ i vÄra ögon Àr Popup Domination en klar vinnare i denna kategori.

Detta avvisar dock inte Pippity för oss eftersom vi enkelt kan duplicera befintliga Pippity-teman och Àndra dess styling.

Utvecklarverktyg

BÄda pluginsna erbjuder utvecklarverktyg nÀr det gÀller möjligheten att Àndra mallar. Pippity gör dock ett utomordentligt bra jobb pÄ detta. Du kan enkelt replikera befintliga teman och anpassa det. Det finns bara mycket mer stöd för utvecklarverktyg Àn i Popup-dominans. Pippity har ocksÄ möjlighet att öppna ljuslÄdor vid klick som gör det möjligt för utvecklare att verkligen anpassa saker runt. Popup-dominans har inte ett sÄdant alternativ (eller de har inte tydlig dokumentation).

VĂ„rt val

Om du skummade förbi vÄr uppdatering, tyckte vi att de flesta av dessa lösningar var mycket buggiga och saknade support. Det Àr dÀrför vi byggde och slÀppte vÄrt eget plugin som heter OptinMonster. Den Àr bÀttre kodad, saktar inte ner din webbplats och har samma kvalitetsstöd som du har förvÀntat dig av WPBeginner.

AnvÀnd vÄr OptinMonster-kupong WPB10 för att fÄ 10% rabatt