Pixelmator Pro fÄr Light Leak och Bokeh-effekter, gÄr till halva priset i en skolförsÀljning

Pixelmator Pro fÄr Light Leak och Bokeh-effekter, gÄr till halva priset i en skolförsÀljning

Pixelmator Pro, ett mycket kapabelt Photoshop-alternativ för Mac-datorer, har i sin senaste uppdatering plockat upp Core ML-driven automatisk selektiv fÀrgjustering och flera nya filter, till exempel Light Leak-effekten och en massa underbart simulerat skÀrpedjup utseende.

Bumpad till version 1.1.4 innehÄller Pixelmator Pro en massa mindre men anvÀndbara förbÀttringar, som den efterlÀngtade möjligheten att kopiera dina effekter och justeringar mellan lager.

Största nya funktioner

Med den uppdaterade appen kan du selektivt förbÀttra en bilds individuella fÀrger via en ML-driven Auto-knapp i Selektiva fÀrgjusteringar. För mig Àr den största nya funktionen möjligheten att kopiera alla effekter eller justeringar frÄn ett lager och klistra in dem pÄ ett annat med ett enda klick.

De flesta kommer att uppskatta de nya ljuslÀckage- och bokeheffekterna.

Light Leak-effekten gör det naturligtvis till en film att lÀgga till en solig, gammaldags kÀnsla för dina fotografier. Utvecklare sÀger att det var en favoriteffekt i original Pixelmator.

Se den nya Light Leak-effekten i aktion nedan i Pixelmators senaste handledningsvideo.

OcksÄ nytt: den DSLR-liknande Bokeh-effekten, som simulerar skÀrpedjupet genom att hÄlla motivet skarpt och bakgrunden suddig (den inspirerades av Bokeh-effekten i Pixelmator för iOS).

Det finns Ätta fantastiska bokeh-stilar att vÀlja mellan och du kan lÀgga ihop flera bokehs tillsammans och redigera var och en för sig och veta att du kan ÄterstÀlla dina Àndringar nÀr som helst eftersom Pixelmator Pro Àr en icke-destruktiv bildredigerare.

Andra nya effekter i den hÀr uppdateringen inkluderar Spin Blur, Clouds, Noise, Threshold, Mask to Alpha och flera effekter frÄn kategorierna Tile and Distortion i original Pixelmator. Sist men inte minst kan du nu klicka pÄ histogrammet nÀr du anvÀnder verktyget Color Adjustments för att vÀxla till en annan typ, som RGB, Luminance eller Colors.

Pixelmator Pro 1.1.4 Àndringslogg

De fullstÀndiga versionerna för den hÀr uppdateringen Àr ganska stora.

Nya egenskaper

FörbÀttringar

Korrigeringar

Denna uppdatering tillhandahÄlls utan extra kostnad för befintliga anvÀndare.

Pixelmator 1.1.5

Enligt utvecklare kommer Pixelmators kommande 1.1.5-uppdatering att fokusera pÄ prestanda nÀr det gÀller operationer som att öppna dokument, zooma, flytta och Àndra storlek pÄ lager, sÀrskilt i stora bilder och bilder med mÄnga lager.

För att lÀra dig mer om Pixelmator-uppdateringar, besök deras översyn Nyheter sida.

SlÀpptes i november förra Äret som en pro-fokuserad utgÄva av den vanliga Pixlemator-bildredigeraren. Pixelmator Pro har ett mörkt grÀnssnitt med ett fönster och kraftfulla filter, effekter och bildredigeringsfunktioner som drar full nytta av de senaste macOS-teknikerna som maskininlÀrningsramen kallas Core ML, Metal-grafikacceleration och mer.

Tillbaka till skolan

För att markera början av lÀsÄret har Pixelmator Pro en skolutbyte med 50 procent rabatt pÄ Pixelmator Pro.

Pixelmator Pro Àr en nedladdning pÄ $ 29,99 frÄn Mac App Store.

Den vanliga Pixelmator kostar 14,99 USD i Mac App Store.