Platform Pro 1.3 – Nya verktyg för att revolutionera ditt arbetsflöde

Platform Pro 1.3 - Nya verktyg för att revolutionera ditt arbetsflöde

Folket över pÄ Pagelines har meddelat lanseringen av sin version 1.3.1 för det populÀra ramverket Platform Pro. För de som inte vet Àr Platform ett Drag & Drop Theme Framework som lÄter dig bygga anpassade webbplatser pÄ nÄgra sekunder med dra och slÀpp layout och innehÄll. Det finns en dragbar layoutbyggare som lÄter dig vÀlja layouten sida för sida, sÄ det Àr vÀldigt enkelt att bygga webbplatser.

Vad Àr nytt i PlatformPro 1.3?

Det finns cirka 20 nya funktioner i den hÀr versionen, men de viktigaste listas nedan:

Web Typography Tool

Platform Pro Typography Tool

Det hÀr nya typografiverktyget har direkt integration med Google Font API vilket ger dig massor av fler webbsÀkra typsnittsalternativ. FrÄn det hÀr verktyget kan du vÀlja mellan över 50 teckensnittsalternativ; vÀlj teckensnittsvÀgiht, styling, avstÄnd, variant och transformeringsegenskaper; du fÄr ocksÄ förhandsgranska dina anpassade typsnitt live med hjÀlp av fönstret för liveförhandsgranskning. Den hÀr metoden Àr vÀldigt lÀtt vilket gör allt CSS-arbete för dig.

MetaPanel

Plattform Pro MetaPanel

Tidigare i PlatformPro var mycket meta-alternativkontroll genom enskilda inlÀgg och sidor. Denna typ av kontroll Àr stor, men det blev en smÀrta att hantera allt. Det Àr dÀrför de lÀgger till detta nya MetaPanel-grÀnssnitt som kombinerar alla alternativ i en panel för att göra det lÀttare för dig att arbeta.

SekundÀr och varumÀrkesnavigering

Platform Pro Secondary Navigation

Tidigare fanns det bara ett navigeringsavsnitt. Nu med sekundÀr navigering kan du vÀlja en anpassad meny pÄ varje sida eller inlÀgg som du vill anvÀnda som din undernavigering. Det hÀr Àr riktigt bra för att skapa mÄlsidor etc. BrandNav Àr en ny plats som lÄter dig visa navigering inbyggd med logotypen. Detta Àr nÄgot som Genesis lÄter dig göra genom Header Widgets. Bra tillÀgg för plattform ocksÄ :)

En av de bÀsta delarna med PlatformPro Àr att den levereras förbyggd med bbPress och BuddyPress Integration, sÄ att du kan köra en forumwebbplats eller ett nÀtverk med BuddyPress som alla har ett matchande tema.