Play Disney Parks-appen gör det svårare att stå i kö för åkattraktioner

Disney Parks App

Att stå i kö är kanske det värsta med att åka till en Disney-utväg. Med det helt nya Spela Disney Parks-appen, Disney försöker göra den minst attraktiva delen av din vistelse mer uthärdlig genom att erbjuda spel som bara kan spelas i väntan på en åktur.

Den kostnadsfria appen, som lanserades den 30 juni, var designad för familjer och gäster att njuta av tillsammans. Som sådan fungerar de interaktiva upplevelserna och aktiviteterna bara i utvalda attraktionsköer i Walt Disney World i Orlando, Florida och Walt Disneyland i Anaheim, Kalifornien.

Appen använder fyrteknik för att bestämma din plats.

Vid lanseringen √§r k√∂spelen tillg√§ngliga p√• ‚ÄĚPlayset Party‚ÄĚ p√• Toy Story Mania! i Disney California Adventure Park och Disneys Hollywood Studios, “Off to Neverland” vid Peter Pan’s Flight i Disneyland park och Magic Kingdom, “Rocket Race” vid Space Mountain i Disneyland park och Magic Kingdom, och “Andy’s Boardgame Blast!” p√• den nya Slinky Dog Dash-dalbana p√• Disneys Hollywood Studios.

Med appen Play Disney Parks kan gästerna tjäna, samla och dela unika temanprestationer, få belöningar för att spela spel och mer.

Apple Music-prenumeranter har också tillgång till samlade spellistor inspirerade av temaparker, attraktioner och karaktärer.

Ta en titt:

Inte √∂verraskande har Disney stora planer f√∂r den h√§r appen. Play Disney Parks-appen kommer att utvecklas √∂ver tid med nya upplevelser och erbjudanden, inklusive det ivrigt efterl√§ngtade: Galaxy’s Edge, kommer till Disneyland Resort sommaren 2019 och Walt Disney World Resort i slutet av h√∂sten 2019.

Om du någonsin har besökt en Disney-utväg, vet du säkert hur irriterande det ständiga köet kan bli. Tack vare Play Disney Parks-appen kan den upplevelsen bara bli lite bättre.

Du kan ladda ner Spela Disney Parks-appen i App Store.

Skulle du överväga att använda den här appen vid ditt nästa parkbesök? Låt oss veta nedan.