Pokémon Masters anländer till App Store

Pokémon Masters anländer till App Store

Som lovat är Pokémon Masters, nästa Pokémon-mobilspel i serien nu tillgänglig för iPhone och iPad i App Store utan kostnad.

Gemensamt skapat av Pokémon Company och DeNA, representerar Masters en ny typ av pokémon som slåss på mobilen som innehåller många av de mest anmärkningsvärda tränarna från tidigare spel. Masters är utformat för en avslappnad men unik Pokémon-upplevelse och har 3v3-strider i realtid där du får hjälp av de berömda AI-tränarna från spelets landmärkehistoria.

De kallar dessa “synkroniseringspar”.

Det finns 65 synkroniseringspar tillgängliga att rekrytera i spelet. Naturligtvis kommer ytterligare synkroniseringspar så småningom att släppas vid ett senare tillfälle (varje tränare är ihopkopplad med en enda pokémon).

“Njut av co-op-lek med v√§nner √∂ver hela v√§rlden”, st√•r den officiella beskrivningen. ‚ÄĚI co-op-spel samlas tre spelare f√∂r roliga och sp√§nnande strider! Samarbeta f√∂r att vinna seger! ‚ÄĚ

För mer information om spelet, besök den officiella webbplatsen.

Spelet kräver en 64-bitars enhet med minst 2 GB RAM och iOS 11 eller högre för att kunna spelas.

Enligt utvecklare “kan det ta tid” f√∂r Pok√©mon Masters att bli kompatibel med den senaste iOS-versionen, s√• det √§r uppenbarligen n√•got som √§r v√§rt att komma ih√•g om du √§r i iOS 12 eller planerar att uppdatera till iOS 13 n√§r den sjunker n√§sta m√•nad.

Ladda ner Pokémon Masters utan kostnad från App Store.