PopulÀr GasBuddy-app som orsakar problem pÄ vissa iPhones

PopulÀr GasBuddy-app som orsakar problem pÄ vissa iPhones

Den populÀra appen GasBuddy orsakar problem för vissa iPhone-anvÀndare. I ett memo till anstÀllda sÀger Apple att det arbetar med apputvecklaren för att fÄ problemet löst. Under tiden har appen hÀmtats frÄn App Store.

I memot, som delades med MacRumorsApple sĂ€ger att drabbade iPhones ser en respring-loop, som har en svart skĂ€rm med ett snurrhjul. Företaget sĂ€ger att frĂ„gan startade nĂ„gon gĂ„ng under de senaste dagarna. Problemet pĂ„verkar vissa iPhone 8-, iPhone 8 Plus-, iPhone X-, iPhone XS- och iPhone XS Max-telefoner som fĂ„r dem att “inte svarar”.

Vidare rekommenderar den att Genius Bar-anstÀllda ska lösa problemet pÄ berörda iPhones genom att tvinga en omstart och sedan ta bort appen. Om det inte fungerar uppmanas de anstÀllda att fortsÀtta med standardtjÀnstprocessen.

I ett meddelande skickat till MacRumors, GasBuddy sĂ€ger att det “snabbt förbereder en uppdatering” tror “löser det underliggande problemet.” Företaget publicerar ett liknande meddelande pĂ„ Twitter.

Vi Àr medvetna om att vissa mÀnniskor stöter pÄ problem med vÄr iOS-app. Vi förbereder snabbt en uppdatering som vi tror löser problemet och gör vÄr app tillfÀlligt otillgÀnglig för nedladdning för att begrÀnsa antalet potentiellt pÄverkade anvÀndare.

– GasBuddy (@GasBuddy) 22 oktober 2018

GasBuddy slÀpptes första gÄngen för iPhone redan 2010. Det erbjuder ett enkelt sÀtt för anvÀndare att kontrollera lokala bensinpriser och spara pengar under processen. Det hjÀlper dig ocksÄ att hitta erbjudanden i nÀrbutiker i ditt nuvarande omrÄde.

Utan tvekan kommer Apple och GasBuddy att lösa problemet snart. NÀr de gör det uppdaterar vi det hÀr inlÀgget.

Har du detta problem pÄ din iPhone? LÄt oss veta.