Post Pagination – Hur man delar upp WordPress-inlĂ€gg i flera sidor

Post Pagination - Hur man delar upp WordPress-inlÀgg i flera sidor

IgÄr skrev vi en artikel pÄ webbplatsen som visar hur du kan öka sidvisningar och minska studsfrekvensen i WordPress. Ett av tipsen vi nÀmnde var att dela in lÄnga inlÀgg i flera sidor. Du kan se ett exempel pÄ hur vi delar upp vÄra inlÀgg i tvÄ sidor eller till och med i fem sidor. Efter att ha skrivit den artikeln fick vi mÄnga förfrÄgningar frÄn mÀnniskor som stÀllde oss flera frÄgor. Hur delar du inlÀggen pÄ flera sidor? Jag satte taggen , men ingen paginering dyker upp. Oroa dig inte. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du delar WordPress-inlÀgg i flera sidor.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

PÄ de flesta vÀlkodade teman behöver du bara klistra in den hÀr koden: vart du vill att nÀsta sida ska börja. Sidan visas automatiskt. Obs: se till att du Àr med textvyn snarare Àn visuell vy i din inlÀggsredigerare.

Om paginering av nÄgon anledning inte dyker upp efter att du har klistrat in nÀsta sidtaggar, mÄste du lÀgga till följande kod i slingan.

<?php wp_link_pages(); ?>

NÀr du vÀl har lagt till det, kommer sidan att börja visas. Det finns flera parametrar för denna funktion som du kan anvÀnda. Codex-sidan för Styling Page-Links gör ett bra jobb med att förklara det.