PowerPod ger trÄdlös laddning till ditt AirPods-fodral nu

PowerPod AirPods charging case

Det visar sig att du inte behöver vÀnta pÄ Apple för att fÄ trÄdlös laddning till ditt AirPods-fodral. Med ett enkelt tillbehör som heter PowerPodkan du göra det nu, till en brÄkdel av det pris som den verkliga affÀren skulle kosta dig (om det nÄgonsin fanns tillgÀngligt).

IdĂ©n Ă€r ganska enkel. PowerPod Ă€r en silikonhylsa som du placerar runt ditt befintliga AirPods-fodral. Även om det inte syns Ă€r en kopparspiral installerad pĂ„ hylsans baksida. Denna spole ansvarar för att överföra energi frĂ„n din trĂ„dlösa laddningsplatta till ditt AirPods-fodral via en spola blixtkabel som ansluter hylsan till fodralet. Det Ă€r sĂ„ enkelt.

PowerPod AirPods laddningsfodral

Efter att ha anvÀnt PowerPod med mina egna AirPods i flera veckor nu kan jag intyga att det hÀr tillbehöret Àr praktiskt. Ja, det lÀgger lite vikt och bulk i laddningsfodralet, men du glömmer snabbt bort det, eller Ätminstone blir du van vid det.

Dessutom handlar det hÀr om bekvÀmlighet. Efter att ha levt den trÄdlösa livsstilen i över ett Är med iPhone kÀnns det nÀstan arkaiskt nu att fysiskt behöva ansluta en kabel i en enhet för att ladda den (jag tittar pÄ dig, iPad).

Naturligtvis var det aldrig jobbigt att ansluta en blixtkabel i AirPods laddningsfodral, men det var alltid en mycket avsiktlig handling som alltid tycktes komma i vÀgen för vad jag gjorde. De som aldrig har haft trÄdlös laddning kommer förmodligen att hÄna den hÀr typen av kommentarer, men de som anvÀnder trÄdlös laddning för andra enheter förstÄr helt min poÀng.

TrÄdlös laddning för AirPods

Uppriktigt sagt har jag inte testat hur snabbt eller lÄngsamt PowerPod laddar mina AirPods. Som jag sa tidigare lÀgger jag bara fodralet pÄ min laddningsplatta dÄ och dÄ, och det Àr det. Jag kan förestÀlla mig att PowerPod inte kommer att ladda AirPods sÄ fort som din Lightning-kabel kommer att göra, men jag tror inte att prestanda Àr det som verkligen betyder nÄgot hÀr. BekvÀmlighet Àr nyckeln!

Mitt enda grepp om PowerPod har att göra med materialet som anvĂ€nds. Silikon har mĂ„nga fördelar – det ger till exempel ett bra droppskydd till AirPods-fodralet. Men jag tycker att silikon kĂ€nns billigt och Ă€r en riktig ludd- och dammmagnet. Kanske mer irriterande för mig, den övre delen av Ă€rmen som tĂ€cker locket pĂ„ fodralet blir ibland flappig. Är det hĂ€r en affĂ€rsbrytare? Nej. Och nĂ€r jag skriver det hĂ€r tĂ€nker jag att jag lika gĂ€rna kan klippa av överdelen pĂ„ Ă€rmen som inte tjĂ€nar nĂ„got verkligt syfte.

PowerPod

SÀljer för $ 35 pÄ Amazon, PowerPod Àr ett fantastiskt AirPods-tillbehör för dem som redan investerat i trÄdlös laddningsteknik. De som inte kommer att hitta detta överflödiga och kommer inte lÀtt att sÀljas pÄ idén, vilket Àr bra.

Trots att jag inte Ă€r ett stort fan av materialet, vilket verkligen Ă€r min personliga Ă„sikt, kĂ€nns det Ă€ndĂ„ bra att rekommendera PowerPod. Åtminstone tills Apple kommer med sin egen lösning.

Köp pÄ Amazon