Praktisk genomgång av videon: Apple Watch Series 4 vs Series 3 Рvärt 120 $ extra?

Apple Watch Series 4 vs Series 3 - hero image

Apple Watch Series 4 är en seriöst berömd smartklocka av god anledning, men förra årets serie 3 är ingen slumrande och den kommer med några ganska övertygande funktioner. Du kan få en baslinje 38mm aluminiumserie 3 med ett sportband från Apple just nu för så lågt som $ 279 mot $ 399 för en 40mm aluminiumserie 4. Den nya serie 4-klockan har redesignats från topp till botten och erbjuder ännu bättre funktioner än förra årets modell, men är det värt extra $ 120? iDownloadBlogs videoredigerare Harris Craycraft gör jämförelsen för dig, pojkar och tjejer, i hans praktiska videogenomgång av Apple Watch Series 4 vs Series 3.

En helt ny klocka

Apple Watch Series 4 ger naturligtvis lite smalare och plattare industriell design, men det du kommer att märka omedelbart är en större kant-till-kant OLED-skärm med rundare hörn, vilket resulterar i ökat antal pixlar och gör de här underbart lockiga komplikationer möjlig.

Apple Watch Series 4 vs Series 4 - runda komplikationer

Apples S4-chip är nu 64-bitars och märkbart snabbare än förra årets S3 i serie 3. Serie 4 ger också tydligare mobiltelefonsamtal med 2x högre högtalare, omplacerad mikrofon och bättre signalmottagning. Som en bonus får du det elektrokardiogrammet på handleden, världens första.

PRIMER: Hur de nya informationstäta komplikationerna på serie 4 fungerar

Skulle det räcka för att vinna dig? Låt oss jämföra Apple Watch Series 4 vs Series 3.

Jämförelse: Apple Watch Series 4 vs Series 3

Jag låter vår videokille Harris Craycraft prata.

Prenumerera på iDownloadBlog på YouTube

Det är värt att påpeka att du kan få serie 3 till ännu billigare än $ 120 om du tittade på eBay, Amazon, renoverade erbjudanden, begagnade modeller och mer.

Vad tycker du om Harris jämförelse med Apple Watch Series 4 och Series 3?

√Ąr det bra att anv√§nda en serie 4-pengar? Eller kanske skulle du rekommendera att genomsnittliga k√∂pare som aldrig har √§gt en Apple Watch k√∂per f√∂rra √•rets serie 3-modell och sparar minst $ 120?

Vad skulle du rekommendera till en vän som är ute efter en trevlig smartwatch?

Känn dig fri att ringa in med dina tankar i kommentarerna nedan.