PremiumPlay, SnowBoard och andra jailbreak-tweaks för att kolla in i helgen …

Jailbreak Tweaks to check out

Inte överraskande har det skett en liten lugn i jailbreak-tweak-utvecklingen efter lanseringen av iOS 12, men det har inte hindrat vissa utvecklare frÄn att gÄ vidare med fÀngslande nya utgÄvor.

I denna sammanstÀllning kommer vi att prata om alla jailbreak-tweaks som slÀpptes frÄn mÄndag 1 oktober till söndag 7 oktober. Som vanligt startar vi saker genom att diskutera vÄra favoritutgÄvor i detalj och sedan beskriva resten efterÄt.

VÄra favoritreleaser den hÀr veckan

PremiumPlay – $ 1,99

PremiumPlay Àr en ny jailbreak-tweak som möjliggör streaming av AirPlay till Apple TV via appar som vanligtvis inte stöder det.

Bland nÀmnda appar finns flera kabelleverantörsappar, som ofta blockerar AirPlay-streaming med avsikt.

Du kan lÀsa mer om PremiumPlay och vad den kan göra samt dess begrÀnsningar i vÄr fullstÀndiga recension.

SnowBoard – GRATIS

WinterBoard var den mest populÀra temaplattformen tillbaka pÄ dagen, men den har inte uppdaterats i Äldrar. Som tur Àr, SnowBoard Àr en ny temaplattform som fortsÀtter dÀr WinterBoard slutade.

SnowBoard Àr ett sÀrskilt lÀtt alternativ som fungerar med en mÀngd olika tematyper frÄn de flesta av de största temaplattformarna.

Efter installationen kan du besöka instĂ€llningsfönstret i appen InstĂ€llningar för att slĂ„ pĂ„ eller av teman och du kan dubbelklicka pĂ„ ikonerna pĂ„ startskĂ€rmen i lĂ€get ‘jiggle’ för att redigera ikonbilder i farten.

Du kan lÀra dig mer om SnowBoard och hur det kan ersÀtta WinterBoard för att bli nÀsta grÀns i jailbroken-teman i vÄr fullstÀndiga recension.

Andra utgÄvor den hÀr veckan

Apace 2 Activator Addon: Ett Activator-plugin för den populÀra Apace 2-jailbrak-tweak (gratis via Packix-förvaret)

AutoTwitterNightMode: Aktiverar automatiskt nattlÀge i den officiella Twitter-appen baserat pÄ dina solnedgÄngs- / soluppgÄngsförhÄllanden i iOS (gratis via ca13ra1s betaförvaring)

BetaAlert !: Ger iOS 12-stil beta-varning till jailbroken iOS 11-enheter, (gratis via Packix-förvar)

iNoSleep: UnderhĂ„ller telefonens Wi-Fi-anslutning Ă€ven nĂ€r den sover under lĂ„nga perioder (gratis via Packix-arkiv – granskning)

InstagramUnleashedXI: Utökar Instagram-appen för iOS med en mĂ€ngd förbĂ€ttringar ($ 1,00 via Packix-arkivet – recension)

NoDescription (för Cydia): Tar bort Cydia-beskrivningar frÄn listvyn (gratis via BigBoss-arkiv)

NoSkypeRotation: Inaktiverar skÀrmrotation i den officiella Skype-appen för iOS (gratis via CydiaGeeks beta-förvar)

Push For Apollo: Gör push-aviseringar frÄn den officiella Reddit-appen som om de kommer frÄn Apollo-klienten (gratis via BigBoss-förvaret

r / Jailbreak Genius Assistant: HjÀlper dig att fÄ teknisk support frÄn r / jailbreak Discord-servern (gratis via BigBoss repository)

SmoothBattery: Ger UI-utjĂ€mning och fĂ€rgeffekter till statusfĂ€ltets batteriindikator (gratis via BigBoss-arkiv – granskning)

Det slÄr upp saker för veckans jailbreak-tweak-sammanfattning, men kom ihÄg att hÄlla koll pÄ iDB hela veckan för att hÄlla dig uppdaterad om nya utgÄvor nÀr de materialiseras.

Om du letar efter fler tweaks kan du övervÀga att lÀgga till Cydia-arkiv frÄn tredje part till din enhet för att utöka ditt omfÄng och kolla in förra veckans jailbreak-tweak-sammanstÀllning om du kanske har missat nÄgot. Vi har ocksÄ flera dedikerade sammanstÀllningar som hjÀlper dig att hitta sÀtt att justera din jailbroken iOS 10-enhet nedan:

Vad var din favoritjailbreak-tweak som slÀpptes den hÀr veckan? Dela i kommentarfÀltet nedan.