PrimalFolder justerar utseendet och beteendet för dina mappar på startskärmen

PrimalFolder justerar utseendet och beteendet för dina mappar på startskärmen

Att hålla din iPhones hemskärm organiserad är en film med mappar. Men om du letar efter lite mer mappanpassning än Apple ger ur lådan, kan du intressera dig för en ny gratis jailbreak-tweak som heter PrimalFolder av iOS-utvecklare.

Med hänvisning till tweaks Cydia-beskrivning inspirerades PrimalFolder främst av TapTapFolder, en tidigare jailbreak-tweak av iOS-utvecklaren QusicS. Med detta sagt kan du förvänta dig att se mycket av samma funktionalitet med den här lanseringen.

Rätt ur lådan konfigurerar PrimalFolder om din hemskärms mappar för att visa ikonen för den första appen snarare än nio mindre ikoner i ett rutnät. Dessutom låter tweak dig att snabbt starta den första appen i en mapp med en 3D Touch-gest eller ett dubbeltryck.

Men det är inte allt som PrimalFolder kan göra åt dig. Du hittar en inställningsruta i appen Inställningar där du kan anpassa tweakens beteende:

Här kan du:

PrimalFolder kommer inte att vara för alla, särskilt den godbit som ändrar mappikonen så att den matchar den första appen i mappen. Men genvägsgesterna är något användbara, och det är synd att Apple inte erbjuder något liknande på en lagerinstallation av iOS.

Om du är intresserad av att pröva PrimalFolder själv kan du göra det ladda ner den gratis från Cydias BigBoss-förvar. Tweak fungerar med jailbroken iOS 10 och 11 enheter.

Har du provat PrimalFolder än? Låt oss veta vad du tyckte om det i kommentarfältet nedan.